Šako Polumenta uhvaćen u AKCIJANJU sa vatrenom crnkom: Nakon SKANDALA sa eksplicitnim fotkama, pevač šokirao javnost ovim objavama! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta uhvaćen u vreloj akciji sa vatrenom crnkom!

Šako Polumenta uhvaćen u AKCIJANJU sa vatrenom crnkom: Nakon SKANDALA sa eksplicitnim fotkama, pevač šokirao javnost ovim objavama! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Šako Polumenta oduvek je važio je glavnom kazanovu srpske estrade, no, sada je otkriveno i koga to on ljubi, bez da krije od javnosti. Naime, od trenutka kada se pojavio njegov eksplicitni snimak, na kojoj navodno doziva devojku na intiman odnos, mnoge devojke, što poznate, što anonimne se kače za njegovo ime i iznose ,,prljav veš" o navodnoj aferi sa njim. 

Nedavno se oglasila i jedna devojka, koja je tvrdila da joj je on slao slike polnog organa, nakon čega se i on obratio u medijima povodom tog skandala. 

– To neka budala šalje. Ta priča je ispričana više. Ne razumem zašto dajete tim osobama na važnosti, ja to nisam zaslužio. Toliko lepih stvari sam učinio, a vi hoćete da pustite stare snimke – poručio je Šako.

 

 

Malo ko zna, zbog svih skandali koji su vezani za njegovo ime, da Šako ima veliku podršku porodice i da iza sebe ima dve ćerke i sina. A sve vreme, njegova supruga Vesna se uvek držala po strani i zapravo nikad nije želela da se pojavi u medijima na konto te priče. 

I pored svih ljubavnih izleta, koje je navodno imao, Polumenta je uvek bio uz decu koja su njegova najveća ljubav.

 

 

On je naročito slab na ćerke i Rijaldu i Rianu, kao i na prelepe unuke, a njihove fotografije često deli sa pratiocima na Instagramu.

U njihovom društvu je proslavio i svoj pedeset i četvrti rođendan

– Rođendan kao svaki (kažu)…. Nije tako. Svaki na svoj način je najljepši. Ne znam koja je riječ jača…. Najljepši ili Najposebniji? Bilo kako bitan je osjećaj koj stanuje u svima nama u tom trenutku. Neko ima sve što poželi i više od toga ali praznina je jača od sreće i zadovoljstva. … Tako da su male stvari u ovom trenutku bitnije nego najglamuroznija dešavanja što drugi može da ti priredi. Ono što je u srcu je u ovom trenutku i zauvijek uz mene. Eto sta je moć jedne velike ličnosti i karijere – napisao je Šako Polumenta.

 

 

Dok je u opis fotografije sa svojom mezimicom Rijaldom stavio reči prepune ljubavi:

Izuzetan osjećaj biti pored tebe miljeno moje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading