Ceca Ražnatović srušila internet VRELIM DEKOLTEOM: Svi gledaju u njene BUJNE GRUDI, pevačica objavila snimak iz kola koji je sve ŠOKIRAO!

Autor:

Zabava

30.03.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović na Instagram profilu izazvala je potpuni haos snimkom iz kola.

Ceca Ražnatović srušila internet VRELIM DEKOLTEOM: Svi gledaju u njene BUJNE GRUDI, pevačica objavila snimak iz kola koji je sve ŠOKIRAO!

Foto: Printscreen TV Prva

Pevačica i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović na Instagram profilu iznenadila je sve svoje pratioce odevnom kombinacijom, koja definitivno ostavlja bez daha. Naime, Ceca je snimala stori, dok je u pozadini išla pesma pevačice Ane Nikolić, a tom prilikom pokazala je osveženo izdanje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ceca je na sebi imala crveni karmin i provokativnu bluzu, koja je istakla njen bujni dekolte, koji je svim njenim pratiocima mamio uzdahe. Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su bili oduševljeni Cecinim novim izgledom, a mnogi su primetili i da folk diva sija kao nikad do sada. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović Instagram

 

- "Prelepa si Ceco, goriš ženo!" "Živa vatra" "Crveni karmin ti stoji savršeno" - bili su samo neki od komentara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ceca se nedavno pojavila na koncertu koleginice Marije Šerifović, i to u prvim redovima, a svi prisutni su osetili njenu pozitivnu energiju, koja je te večeri zasenila sve. Ceca se inače ne pojavljuje često na koncerti i sličnim događajima, ali to veče nije mogla da odoli, a ono što je naglasila jeste da joj je ovo prvi koncert na koji je došla, nakon pandemije koronavirusa, a da je poslednji u nizu bio Adilov, pre potpunog zatvaranja. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading