Vericu Šerifović pogodili PIKSLOM u glavu! Ljuba Aličić otkrio SKANDALOZNE detalje nastupa: TRI MILIONA EVRA ZA SVADBU!

Autor:

Zabava

29.03.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić otkrio je detalje sa romskih svadbi i otkrio koliko novca zaradi na takvim nastupima.

Vericu Šerifović pogodili PIKSLOM u glavu! Ljuba Aličić otkrio SKANDALOZNE detalje nastupa: TRI MILIONA EVRA ZA SVADBU!

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Pevač narodne muzike, Ljuba Aličić važi za jednog od pevača koji dobijaju najveće svote novca na nastupima i veseljima, naročito romskim, a kako kaže neretko se na takvim slavljima dogode i određene neprijatnosti.

– Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu. Jednom se desilo, mi pevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivske flaše – ispričao je Ljuba i dodao da je ta svadba trebalo da traje dva dana:

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ljuba Aličić o detaljima nastupa po romskim svadbama

– Rekli su nam – odmah bežite u hotel, nema više svirke. Posle tri sata dolazi gazda i kaže – Ljubo, ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo - ispričao je Aličić koji je otkrio da romske svadbe niko ne odbija zbog enormnog bakšiša:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ljuba Aličić na romskoj svadbi

– Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik… Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u evre, cela svadba je bila oko tri miliona evra - kaže Ljuba i dodaje:

Republika

Foto: Republika

Verica Šerifović dobila pikslu u glavu

– Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja retko pevam svadbe po Srbiji. Retkost je da bude bogata u Srbiji - ispričao je pevač koji je otkrio da je jednom prilikom umalo bio pogođen pikslom u glavu.

– Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo.

Republika

Foto: instagram.com

Nada Tomčagić ljuštila krompir na svadbi

- Nadu Topčagić su terali da ljušti krompir i da pravi salatu. Rekli da mora. Jedva sam je spasao - pričao je Ljuba, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading