OVO SU SKRIVALI OD SVIH GODINAMA: Muž Danice Karić uzeo na VENČANJU njeno PREZIME, a danas je TOTALNO NEPREPOZNATLJIV, ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.03.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Stojiljković Karić oženio Danicu Karić pre pet godina

OVO SU SKRIVALI OD SVIH GODINAMA: Muž Danice Karić uzeo na VENČANJU njeno PREZIME, a danas je TOTALNO NEPREPOZNATLJIV, ŠOK! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Danica Dana Karić Stojilković i njen suprug Nikola Stojilković Karić zakleli su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save pre par godina, i to istog dana kada je organizovano venčanje za još troje dece Bogoljuba Karića, još tada je cela Srbija bila u šoku nakon tog spektakla.

Nakon nekoliko meseci braka dobili su sina kom su dali ime Bogoljub, a godinu dana kasnije Danica Dana Karić je na svet donela sina Petra, od tada žive u idiličnom odnosu koji je nije još narušio.

Iako retko objavljuje slike porodice na društvenim mrežama, Danica je sada pokazala supruga Nikolu, koji je posle venčanja dodao njeno prezime, i koji se dosta promenio od kako smo ga poslednji put videli u javnosti, do neprepoznatljivosti.

Porodica godinama živi na relaciji Dubai-Beograd, zbog čega Nikola vreme provodi na plažama i u ribolovu, prenosi Mondo.

U prilogu pogledajte detaljnije:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Karic (@danakaric)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading