Ja odlučujem sa kim ću da se ZABAVLJAM: Lidija Vukićević otkrila kako joj SINOVI reaguju na ljubavne veze!

Autor:

Zabava

24.03.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Lidija Vukićević (59) je progovorila o sinovima, ali i kako reaguju na odabir njenih ljubavnih partnera.

Ja odlučujem sa kim ću da se ZABAVLJAM: Lidija Vukićević otkrila kako joj SINOVI reaguju na ljubavne veze!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Lidija Vukićević već uveliko gazi šestu deceniju, a glumica je poznata po tome što je njeno telo jedno najnegovanijinij na estradi pa tako izgleda dosta mlađe.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Lidija Vukićević, glumica

Lidija ima dva sina sa bivšim suprugom Mitrom Mrkelom, a obzirom da su već uveliko u godinama da ima devojke, glumica je rešila da ispriča da su devojke redovno u njihovoj kući.

Republika

Foto: instagram.com/lidija vukićević

Lidija Vukićević, glumica

- Obleću i ja sam vrlo srećna zbog toga, ja se družim sa svim tim devojkama koje obleću, ali oni kad budu odlučili, ja sam uvek za... Znači, kad oni odluče, na meni je samo da se spremim i da budem vesela, sve ostalo je njihova odluka - rekla je Lidija koja je potom otkrila i kako njeni sinovi reaguju na njene emotivne veze:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lidija Vukićević, glumica

- Pa, na vreme sam to postavila, dokle mogu da se mešaju, jer mislim da mnoge žene tu greše i da su stalno u komunikaciji sa decom, da li mi je ovaj dobar ili nije... To je moja stvar, ja odlučujem o tome, kao što i oni odlučuju o odabiru svojih devojaka i tu ima granica dokle oni mogu nešto da komentarišu. Na svu sreću, do sada se nikad nismo sukobljavali oko mog odabira, a ni njihovog. Čak smo u jednoj vezi, u kojoj sam bila osam godina, fenomenalno funkcionisali. Milsim da su se bili uklopili u tu vezu i bilo im je najnormalnije da ja putujem s tim čovekom, da izlazimo na večere, čak i zajedno, a opet je važno što oni znaju i šta mogu da očekuju od mene, da ja ne mogu da nađem nešto suprotno od mene - objasnila je Lidija, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading