Sin Snežane Đurišić optužen za NASILJE I VOŽNJU U PIJANOM STANJU: Usmrtio je devojku, KRAO, a govorio je i o POMIRENJU sa majkom!

Autor:

Zabava

25.03.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić ima sina koji je problematičan.

Sin Snežane Đurišić optužen za NASILJE I VOŽNJU U PIJANOM STANJU: Usmrtio je devojku, KRAO, a govorio je i o POMIRENJU sa majkom!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić svoju blistavu karijeru gradila je isključivo na dobrom glasu i vanvremenskim hitovima, ali u privatnom životu joj nisu cvetale ruže. Ona se 1977. godine udala za harmonikaša Slobodana Gvozdenovića, a iz ovog braka Snežana ima ćerku Maju i sina Marka, koji joj je zadao mnogo problema i glavobolja.

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić ima sina i ćerku

Marko je 1. aprila 2001. godine izazvao stravičan sudar u kojem je poginula njegova tadašnja devojka J. P. Gvozdenović je vozio u pijanom stanju brzinom od preko 150 kilometara na čas i udario u banderu na beogradskom Bulevaru mira. Tada dvadesetpetogodišnja J. P. ostala je na mestu mrtva, dok je Marko zadobio teške povrede noge i unutrašnjih organa.

Foto: Facebook printscreen

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić

Istragom je utvrđeno da je Snežanin sin pri udesu imao čak 2,16 promila alkohola u krvi, a posle nesreće završio je u zatvoru. Međutim, tu pevačicinim problemima sa Markom nije bio kraj.

Nakon što je odležao zatvorsku kaznu, Marko je u martu 2016. godine ponovo izazvao saobraćajnu nezgodu na Banjici u kojoj je povređena jedna osoba, a nakon sudara on je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija brzo uhvatila.

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Đurišić estradna zvezda

Protiv njega je 2015. godine pokrenut predistražni postupak zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilja u porodici i pretukao svoju suprugu Đurđu, nanevši joj teške telesne povrede. Gvozdenović je navodno prvi put tukao suprugu u septembru 2013, a drugi put u aprilu 2014. godine, i tada je policija dolazila zbog prijavljenog nasilja u porodici. Marko se, neposredno posle ovog događaja, razveo od supruge Đurđe sa kojom ima dvoje dece, sina Miloša i ćerku Lanu.

On je priznao i da je krao.

- Da, ukrao sam, sad je pitanje šta,. Je***a, čokoladne bananice. Ne znam, otkud znam, sitno nešto, to je bilo ranije - izjavio je Marko.

Snežana je izjavila da je Marko za svoje greške odgovarao i da ona nema ništa sa tim, a Marko je prokomentarisao ovo.

Tako je, ona nema ništa sa tim, ali imala je, bila je uz mene kao majka. Mnogo puta mi je pomogla, materijalno, u svakom smislu. Snežana mi je najveća podrška u životu, posle oca, koji je 2013. godine preminuo, nastradao, ili kako već...

Odnos između Snežane i njega se popravio, a to je u istom intervjuu izjavio Marko. Kada su ga pitali da li je bilo momenata kada Snežana i on nisu razgovarali, Marko je odgovorio potvrdno.

Foto: printscreen/TVPink

Snežana Đurišić estradna umetnica

Bilo je, kako nije. Kada je moj otac umro, ja sam tražio neka svoja prava, ona neka svoja, ali mislim da je toliko glupo pričati o tome, to je iza nas. Ništa, plivaj dalje, mnogo godina je prošlo. Ona je sada savršen drug, bila je majka, sad je drug, sve je okej. Hvala joj za sve - rekao je tada za Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading