Sandra Afrika vozila PIJANA: Nije znala gde da skrene, zamalo da napravi OZBILJAN PROBLEM! BRUKA I SRAMOTA, da li ovako treba da se ponaša jedna zvezda? (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladan Mišić

Zabava

23.03.2022

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika pijana vozila automobil i napravila haos.

Sandra Afrika vozila PIJANA: Nije znala gde da skrene, zamalo da napravi OZBILJAN PROBLEM! BRUKA I SRAMOTA, da li ovako treba da se ponaša jedna zvezda? (FOTO, VIDEO)

Foto: printscreen rtv pink

Pevačica Sandra Afrika gostovala je u emisiji "Amidži šou" gde je popila koju više. Nakon toga, sela je za volan i napravila haos. Sve ovo je snimila ekipa emisije "Paparazzo lov" na TV Pink.

Kada je izašla iz studija, Sandra je jedva otvorila gepek.

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Afrika jedva otvorila gepek

Krenula je, ali auto je krivudao levo-desno i na kraju se opasuljila kako ne bi završila na bankini.

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Afrika pijana vozi automobil, pravi prekršaje

Zamalo da stane u pogrešnu traku, pa se predomislila.

Inače, Sandra je i ranije pokazivala da je nesavestan vozač. Ona je nekoliko puta snimala lajv na Instagramu tokom vožnje, pozdravljajući fanove. Neki pratioci su je upozoravali da gleda ispred sebe i da ostavi telefon jer će nekoga zgaziti, ali Afrika za to nije marila, govoreći da ljudi baš smaraju.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sandra Afrika estradna zvezda

Nažalost, ovo nije sve. Sandra je u aprilu prošle godine dobila prekršajnu prijavu zbog prekoračenja brzine. Ona je tada vozila automobil u blizini Autokomande, brzinom od 116 km/h na delu puta gde je ograničenje brzine 80 km/h, navođeno je tada za Telegraf.rs.

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Sandra Afrika estradna umetnica

Ostaje nam da vidimo kada će se Afrika uozbiljiti jer je ovo za svaku moguću osudu, pogotovo što je ona javna ličnost, koju prati milion pratilaca na Instagramu, i kao takva, treba da povede računa o svom ponašanju u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading