BOLJE NEMOJTE! Ovi horoskopski parovi su otrov jedno za drugo, veze koje su u većini slučajeva osuđene na PROPAST

Autor:

Lifestyle

24.03.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš horoskopski znak može uticati na naše karakterne osobine i otkriti naše najveće snage i slabosti. Osim toga, horoskopski znak takođe može da odredi našu romantičnu osobnost. Od verovatnoće da prevarimo partnera do spremnosti da se venčamo, zvezde imaju puno toga da kažu o našim vezama.

BOLJE NEMOJTE! Ovi horoskopski parovi su otrov jedno za drugo, veze koje su u većini slučajeva osuđene na PROPAST

Foto: pexels.com

Međutim, pravi krojači svoje sudbine smo mi sami, zbog čega se neki ljudi jednostavno ne uklapaju, žele nešto sasvim drugačije u partnerstvu i tako se upletu u toksičnu vezu koja obe strane čini nesrećnima. Zato je bolje da se ovi znakovi horoskopa ne zaljube jedan u drugog.

1. Blizanci i Ribe

Na prvi pogled oba znaka deluju relativno ležerno i opušteno. Stoga je moguće da njihova površna veza neko vreme funkcioniše sasvim dobro. Ali, nemojte dopustiti da te to zavara. Kad je reč o tome, sanjivi vodeni znak ne može se nositi s lukavom prirodom blizanaca. Budući da su ribe sklone melanholiji, blizanci će ih dugoročno jako povrediti. Blizanci, s druge strane, nikada neće biti zadovoljni romantičnom i povučenom prirodom riba.

Republika

Foto: pixabay.com

Ribe

 

2. Rak i Lav

Ova dva horoskopska znaka ne mogu da budu više suprotna. Naravno, suprotnosti se mogu privlačiti, ali ta početna strast biće samo prolazna. Nažalost, kod vatrenog horoskopskog znaka raka pomalo nedostaje divljenje koje je lavu potrebno u vezi. Uvek traži nove načine da zablista, ali prilično tihi vodeni znak se nakon nekog vremena umori od ovih eskapada. U međuvremenu, međutim, lav će takođe biti dosadan i frustriran s rakom na kauču. Oboje mogu puno da nauče jedno od drugog jedino ako mogu da naprave kompromis.

Republika

Foto: pixabay.com

Lav

3. Ovan i Vaga

Za početak, ova dva horoskopska znaka mogu se privući svojom željom za promenom i inspirativnim stavom. Međutim, kada shvate koliko su različiti njihovi putevi do uspeha, romansa bi mogla da padne u drugi plan. Dok vage žele da izbegnu sukob pod svaku cenu, ovnovi ga oberučke prihvataju. Međutim, budući da vazdušni znak mrzi da bude sam, izdržaće nesrećnu vezu s vatrenim ovnom sve dok ga ne uništi. Ovnu će, s druge strane, dosaditi vagina pripijena priroda – vazduh i vatra se međusobno poništavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading