TREBALO JE DO KRAJA DA BUDE MUŠKO, A NE DA SLUŠA DRUGE: Rada Manojlović u ŠOKU, nikada brutalnija o RASKIDU, NIJE bio sa mnom zato što je morao, nisam ja POKOJNIK!

Autor:

Zabava

21.03.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid veze Rade Manojlović emotivno je duboko potresao estradnu zvezdu koja nije mogla to da za medije ne prokomentariše

TREBALO JE DO KRAJA DA BUDE MUŠKO, A NE DA SLUŠA DRUGE: Rada Manojlović u ŠOKU, nikada brutalnija o RASKIDU, NIJE bio sa mnom zato što je morao, nisam ja POKOJNIK!

Foto: printskrin/TV Prva

Kada god se u medijima pojave naznake za raskid veze Rade Manojlović čitava populacija, ili bar oni koji vole pevačicu, otvore širom oči i uši kako bi pročitali ili čuli koji je razlog što je zgodna Četerežanka ponovo sama. Nekoliko puta do sada u njenoj dugogodišnjoj karijeri upravo ovakvi naslovi širili su se medijima, neki s pravom, neki su bili izmišljeni ipak jedan od njih duboko je svojevremeno povredio pevačicu i naveo je na komentar.

Naime, nakon što je prekinula romansu sa košarkašem Momirom Gajićem, koji je šest meseci od rastanka izjavio da je pevačicu ostavio zbog njenog posla i da više nikada ne bi tražio ljubav u toj branši, Manojlovićeva se tada oglasila i vrlo oštro iskritikovala postupak bivšeg.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Momir Gajić

 

- Ne mogu da shvatim čoveka od trideset osam godina, od kojih je tri proveo sa mnom u vezi, kako naseda na neke priče. Time samo dokazuje koliko se mi zapravo ne poznajemo, pa sam se zapitala šta smo sve to vreme radili zajedno. Da sam bila na njegovom mestu i zbog nekog razloga imala potrebu da se oglasim u medijima, verujem kako bih to učinila mnogo kulturnije. Cela ta situacija stvarno me je naljutila. Ako je već odlučio da govori, trebalo je da ponovi ono što mi je rekao na raskidu ili da ostane nem. Ali, to nije umeo zato što je povodljiv i sluša neke druge ljude, što je radio i tokom naše veze. Trebalo je do kraja da bude muško i ponovi da sam dobra devojka, jedna u milion i da uvek mogu na njega da se oslonim - kazala je Rada, pa za sam kraj pojasnila:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Haris Berković

 

- Ako je bio tri godine s nekim, nešto mu je i te kako odgovaralo, nije bio sa mnom zato što je morao. Nikada me to ne bi toliko lično pogodilo da nisam u svemu bila otvorenog srca, a na kraju sam dobila: O Radi sve najbolje. Pa nisam ja pokojnik - rekla je pevačica koja već godinama uživa u zajedničkom životu sa kolegom Harisom Berkovićem, piše Story.

Raskid veze Rade Manojlović, romansa ili pak ljubav naslovi su koji vrlo intrigiraju publiku, samim tim što pevačica od kako je uplovila u miru luku sa Harisom gotovo i da ne govori o svojoj privatnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading