Tošić RAZBESNEO Karleušu, završio sa njenom koleginicom sa kojom je ona u RATU: Vređale se godinama unazad, a Duško sad u STISKAVCU uhvaćen sa njom! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić završio je u stiskavcu sa rasnom pevačicom, koja se godinama unazad ne gotivi sa Jelenom Karleušom!

Tošić RAZBESNEO Karleušu, završio sa njenom koleginicom sa kojom je ona u RATU: Vređale se godinama unazad, a Duško sad u STISKAVCU uhvaćen sa njom! (FOTO)

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Pojavljivanje Duška Tošića u kvizu "Ja volim Srbiju" , koji se emituje na RTS-u, nije prošlo nezapaženo. Naime, nedavno bivši fudbaler učestvovao je u pomenutom kvizu, a našao se rame uz rame sa koleginicom svoje supruge Jelene Karleuše, sa kojom ona, kako se pisalo, već nekoliko godina ne govori.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

U pitanju je pevačica Rada Manojlović sa kojom je Tošić učestvovao u ovoj emisiji, a svojevremeno, kako piše "Svet&Scandal" njih dve prestale su da govore, iako su imale prethodno dobru komunikaciju. Nakon podrške koju su pružale jedna drugoj, navodni razlog razdora bilo je to što su Jelena i Rada obukle isti kombinezon, za koji je Manojlovićeva kasnije prokometarisala da je nosila i pre svoje koleginice i pre Kim Kardašijan, što joj je diva, prema pisanju pomenutog portala, zamerila.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Rada Manojlović

 

Mnogi su nakon emisije spekulisali da će razdor između, navodno, zavađenih koleginica postati još veći, a nije poznato da li Jelena zamera suprugu, koji se sudeći po fotografijama iz emisije, lepo zabavljao sa Jeleninom  navodnom suparnicom. Takođe, Tošić se našao i u društvu Zorice Brunclik, u istoj emisiji, koja je takođe imala sukob sa Jelenom pre nekoliko godina, o čemu su brujali mediji.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Zorica Brunclik i Duško Tošić

 

- Nedelja ujutru 10:30h. Gledam divnu porodičnu emisiju "Radna akcija" sa svojom unukom na TV Prva. Emisiju prekida reklama za "Zvezde Granda" i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa ilustracijom muškog polnog organa na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). zgrožena sam... Što je mnogo mnogo je i od TV Prva a i od Jelene - napisala je Zorica svojevremeno, preneli su mediji, što je Jelenu veoma iznerviralo, a nije joj ostala dužna već joj je uputila dugačko otvoreno pismo, a njihov sukob danima se prepričavao.

S obzirom na pojavljivanje Duška Tošića u javnosti i sa Radom i sa Brunclikovom, ostaje da vidimo kako će njegova supruga Jelena reagovati.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dusko

12.03.2022 14:47

Koja si ti Muska Smradina,kad dozvoljavas da te zajebava obicna prostitutka!!!!