NEĆU BRE DA ISPADAM JADNICA ZBOG NJEGA: Jelena Tomašević iznela surove DETALJE RASTANKA sa Ivanom Bosiljčićem, PEVAČICA DOTUKLA GLUMCA!

Autor:

Zabava

09.03.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je poznato da se jedan od najpopularnijih parova naše javne scene rastao sada već davne 2009. godine

NEĆU BRE DA ISPADAM JADNICA ZBOG NJEGA: Jelena Tomašević iznela surove DETALJE RASTANKA sa Ivanom Bosiljčićem, PEVAČICA DOTUKLA GLUMCA!

Foto: ST/REPUBLIKA

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić bili su godinu dana u vezi kada su važili za skladan par, zbog čega je 2009. godine sve iznenadila vest da su – raskinuli.


Ono što mnogi nisu znali jeste da je pesma "Da mi je da mi se vrati", jedan od Jeleninih najvećih hitova, nastala u to vreme i da govori upravo o njihovom rastanku.

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi" – ispričala je Jelena jednom prilikom u emisiji "Kec na jedanaest".

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Tomašević

Međutim, ona nije želela da je otpeva.

– Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" – prisetila se pevačica kroz smeh. – Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu.


Međutim, pesma je snimljena, ali mnogo kasnije. Par se u međuvremenu pomirio, a Jelena se setila zaboravljene pesme koju je sve to vreme čuvala.


– I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?" – ispričala je ona, a prenosi Glossy.


Od trenutka kada su se pomirili, Jelena i Ivan nastavili su da neguju skladan odnos. Venčali su se i dobili ćerku Ninu, a danas važe za jedan od najskladnijih domaćih parova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading