IZREŠETAN poznati pevač (20), telo u JEZIVOM stanju pronađeno: Prijatelj se oglasio i otkrio POSLEDNJE TRENUTKE koje je proveo sa njim! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač izrešetan je na brutalan način!

IZREŠETAN poznati pevač (20), telo u JEZIVOM stanju pronađeno: Prijatelj se oglasio i otkrio POSLEDNJE TRENUTKE koje je proveo sa njim! (FOTO)

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Reper Timoti Starks, koji je nastupao pod imenom Baby Cino, ubijen je u brutalnom napadu nekoliko minuta nakon što je izašao iz zatvora.

Mladi reper imao je samo 20 godina, i prijatelj ga je sačekao ispred zatvora u Majamiju. Seli su u automobil i izašli na autoput, kada je iz vozila koje je išlo uz njih nepoznati napadač otvorio vatru.

Ispalio je više od 40 metaka, a vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je udario u rampu.

Republika

Foto: Youtube.com prinscreen

Ubijen Timoti Starks

 

Mladi reper je, prenosi "Majami Herald", još uvek nosio narukvicu koja se izdaje zatvorenicima, jer nije stigao da je skine pre nego što je likvidiran.

Njegov prijatelj Dante Kolins Benks pogođen je u stomak i smešten je u lokalnu bolnicu. Njegova majka rekla je da je telefonom razgovarala sa sinom kada se začula pucnjava.

- Pričao je, bio je dobro, samo je odjednom zvučao uznemireno, rekao je - upucali su mi druga - rekla je njegova majka. Identitet napadača još uvek nije poznat, ali je moguće da se radi o obračunu bandi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading