Cecina ćerka MOKRA I ZNOJAVA, a stomak zategnut kao praćka: Anastasija zapalila Instagram zbog SNIMKA koji je objavila, svi gledaju u njeno telo! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović šokirala svojim izgledom!

Cecina ćerka MOKRA I ZNOJAVA, a stomak zategnut kao praćka: Anastasija zapalila Instagram zbog SNIMKA koji je objavila, svi gledaju u njeno telo! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović, nedavno je oduševila sve svojim prvim nastupom u Parizu, a sada je odlučila da svojim pratiocima na Instagramu pokaže kako naporno trenira.

Naime, Anastasija je objavila snimak iz teretane na svom Instagram profilu, na kome je pokazala besprekornu liniju.

 

 

Ona je radila vežbe za zadnjicu, ali i za grudi. Pevačica se utegla u plave helanke, a gore je obukla maleni crni top i pokazala mišiće.

 

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali, a svi kažu da je prava bomba.

 

 

- Privatno, iskreno da vam kažem, oblačim se po tim najpristupačnijim brendovima. Nije mi bitno koliko nešto košta. Bitno je da mi se dopada i da mogu da uklopim sve te stvari i, naravno, da mi dobro stoji - rekla je nedavno Ražnatovićeva u emisiji "Ekskluziv" jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading