Otac ga je OTEO, a potom i SILOVAO: Isplivali JEZIVI DETALJI života najslavnijeg rokera!

Autor:

Zabava

19.03.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksela Rouza je otac silovao i maltretirao.

Otac ga je OTEO, a potom i SILOVAO: Isplivali JEZIVI DETALJI života najslavnijeg rokera!

Foto: Tanjug/AP

Pevač Eksl Rouz pamti devedesete godine po žurkama, hotelskim sobama, grupnom se*sa i droge, a nakon njegovog hita "November Rain" žene su mu se "bacale" pod noge.

Ono što je jezivo jeste da je svaka devojka dobila traume nakon njihovh odnosa jer je bukvalno iživljavao nad njima, a onda je otkrivena i istina, a to je da pevač ima velike traume iz detinjstva.

Eksl je bio jako loš đak i redovno je ponavljao razrede, a onda je naglo napustio školu i počeo je krišom da se bavi muzikom kako njegov očuh to ne bi saznao jer mu je vera branila da sluša glasnu muziku, a zbog lošeg ponašanja roker je redovno bio priveden.

- Mesece sam proveo u zatvoru zbog različitih s**nja, onda sam shvatio da ću, ako se ne priberem, život provesti iza rešetaka. Lokalni policajci su nas mrzeli. Dizali su tužbe čak i kada bi frajer s kojim sam se potukao rekao da ne želi da sve završi na sudu - otkrio je roker jednom prilikom, piše Objektiv.

Sa 17 godina je saznao da mu je otac zapravo očuh, a ističe da su i očuh i biološki otac bili čudovišta. Njegova majka je ostala trudna sa samo 16 godina, a kada je roker imao dve godine oteo ga je otac.

- Sećam se otmice, igle i groznih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako s*eban odnos sa ženama i seks povezujem s moći. Mama je gledala je kako me očuh mlati i nikada nije stala na moju stranu. Moj očuh je najopasnije stvorenje na svetu - rekao je o svom očuhu koji je ujedno i otac njegove polusestre Ejmi.

Eksl tvrdi da zbog ovoga ne poštuje religiju, a zbog trauma mu je dijagnostifikovana manična depresija za koju je pevač odbijao lečenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading