Vojaž otkrio šta misli o Bikoviću: Reper otkrio NEPOZNATE DETALJE o glumcu, a potom se dotakao nove ljubavi: "Nije opstalo!"

Autor:

Zabava

17.03.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž je dobio priliku da upozna Miloša Bikovića.

Vojaž otkrio šta misli o Bikoviću: Reper otkrio NEPOZNATE DETALJE o glumcu, a potom se dotakao nove ljubavi: "Nije opstalo!"

Foto: Republika.rs

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, otkrio je svoje mišljenje o glumcima i zvezdama TV projekta "Južni vetar“, Milošu Bikoviću i Miodragu Radonjiću. S obzirom da je učestvovao u muzičkom delu tog filma, Vojaž je upoznao glumce.

Foto: Republika.rs

Mihajlo Veruović Vojaž

- Upoznao sam Radonjića u kancelariji kod Avramovića dok smo pravili plan za seriju „U klinču“, a Bikovića na koktelu nakon premijere „Ubrzanja“. Jako su zanimljivi ljudi i velika mi je čast što sam dobio priliku da ih upoznam. Nisam ih pitao za savet za moju prvu ulogu, sada sam imao drugu ekipu koja me je spremala, mislim da smo uradili jako dobar posao - rekao je Vojaž za Blic. 

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković

Vojaž trenutno snima seriju “U klinču” sa Brankom Katić i Nikolom Kojom, sa kojima sada očekuje još naporniji raspored.

Dok smo organizovali čitavo snimanje i pravili čitav plan za ovu godinu, jako dobro smo raspodelili moje nastupe sa snimajućim danima. Postići ću, neki vikendi će biti odloženi jer je nemoguće da se uklope, ali biće svega. Nedostaje mi miran život, ali ovo volim i za ovo živim. Glupo bi bilo da kažem da želim mir, želim da se ovo nastavi do kraja života i da svako oseti ono što osećam sada – istakao je mladi reper.

Prošlo je godinu dana od raskida sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a Mihajlo je nedavno za pomenuti list komentarisao da li ima nešto na ljubavnom radaru, pa smo ga pitali da li je to opstalo.

- Nije opstalo – rekao je Mihajlo kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading