Ovako je Željko Vasić reagovao na Lukasovu TUŽBU protiv njega kao člana žirija na Beoviziji: Ovu reakciju od pevača NIKO nije OČEKIVAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija Željka Vasića na Lukasovu tužbu je iznenadila mnoge.

Ovako je Željko Vasić reagovao na Lukasovu TUŽBU protiv njega kao člana žirija na Beoviziji: Ovu reakciju od pevača NIKO nije OČEKIVAO! (FOTO)

Foto: Dario Konstantinović

U krivičnoj prijavi koju je Aca Lukas podneo Tužilaštvu za organizovani kriminal Republike Srbije protiv generalnog direktora Dragana Bujoševića, urednice zabavnog programa RTS Olivere Kovačević, stoje imena pet članova žirija "Pesme za Evroviziju 2022", od kojih se jedan, Željko Vasić, sada i oglasio.

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas je tužio navedene

 

Naime, Željko nije želeo da ostane uzdržan nakon tužbe koju je video, te ju je podelio na društvenoj mreži Fejsbuk uz emotikon čovečuljka sa naočarima.

 

U Lukasovoj tužbi se navodi da Željko Vasić, Tijana Milošević, Una Senić, Vladimir Nikolov i Neda Ukraden nisu glasali za Acu iz ličnih razloga i navodnog animoziteta koje imaju Dragan Bujoševića i Olivera Kovačević"  protiv Ace Lukasa, te da zbog toga nije imao željeni broj glasova.

Foto: ATA Images

Neda Ukraden i Željko Vasić su među tuženima

Željko je, inače, glasao u polufinalu pomenutog takmičenja, dok su Una Senić i Neda Ukraden glasale u finalu, u kom je Neda bila predsednica žirija.

Olivera Kovačević je, podsetimo, nedavno otkrila da sledi i tužba RTS-a protiv navoda Ace Lukasa.

Foto: ST/D. KADIĆ/M. RAFAILOVIĆ

Olivera Kovačević

- RTS i ja ćemo tužiti Lukasa. Na ovaj način ćemo mu omogućiti da na sudu dokaže svoje tvrdnje. U pitanju su laži, klevete, sve će se videti na sudu. Radujem se apsolutno odlasku na instituciju koja utvrđuje činjenice - poručila je Olivera Kovačević nedavno u emisiji Jutro na Prvoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading