IZNENAĐENJE U INDIJAN VELSU: Pred EPSKO četvrtfinale, Nadal poslao BRUTALNU poruku Kirjosu, šta će REĆI Australijanac?

Autor:

Sport

17.03.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Rafa, kako će reagovati Nik?

IZNENAĐENJE U INDIJAN VELSU: Pred EPSKO četvrtfinale, Nadal poslao BRUTALNU poruku Kirjosu, šta će REĆI Australijanac?

Foto: Tanjug/AP

U četvrtak od 23 časa na programu je prava poslastica, pošto će se za plasman u polufinale Indijan velsa boriti Rafael Nadal i Nik Kirjos.

Uoči okršaja, Španac je poslao poruku u pomirljivom tonu Australijancu, rekavši da Kirjosa ne gleda kao neprijatelja, te da ima izuzetno korektan odnos sa njim.

Nikada nisam imao ništa protiv Nika. Ponekad je radio stvari koje nisu ispravne, ali to je sve. Već neko vreme imamo dobar odnos. Ne gledam ga kao neprijatelja ili lošeg momka. Ponekad se neke stvari dogode na terenu, ali ja sam od onih momaka koji brzo zabaoravljaju sve. Ne volim probleme, pokušavam da sa svima imam korektan odnos jer je život tako mnogo srećniji - poručio je španski teniser.

 

 

Podsetimo da je Nadal u sredu zabeležio svoj 18. vezani trijumf u 2022. godini, a govorio je i o bolovima koje je osećao usled povrede stopala, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading