ŠPANSKA FURIJA! Ne može mu niko ništa, jači je od sudbine: Nadal nastavio TEROR!

Autor:

Sport

17.03.2022

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadal dominira Indijan Velsom!

ŠPANSKA FURIJA! Ne može mu niko ništa, jači je od sudbine: Nadal nastavio TEROR!

Foto: Tanjug/AP

Nadal slavi pobedu nad Opelkom

Španski teniser Rafael Nadal ostvario je 18. pobedu u nizu na startu 2022. godine. Nadal se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Indijan Velsu, pošto je savladao domaćeg igrača Rejlija Opelku rezultatom 2:0.

Po setovima je bilo 7:6, 7:6, a drama u Kaliforniji trajala je dva časa i 13 minuta.

Španac je došao do novog slavlja zahvaljujući taj-brejkovima, a izuzetno se mučio da oduzme servis rivalu. Tokom celog prvog perioda igre Rafa je imao samo jednu brejk loptu, koju nije iskoristio, a do prednosti od 1:0 stigao je zahvaljujući sjajnoj završnici 13. gema. Pri rezultatu 4:3, Nadal je spojio dva mini-brejka, a potom je rutinski odservirao za ukupnih 7:3.

U drugom setu Opelka je prvi napravio brejk koji je potom i potvrdio za 4:2. Španski as je ipak poravnao na 4:4, a ponovo je sve rešeno taj-brejkom. Nadal je izborio tri meč lopte, materijalizovao je treću za 7:5 i plasman dalje.

 

 

Španac će se za polufinale Indijan Velsa boriti sa Australijancem Nikom Kirjosom, a spektakularan duel na programu je od 23 časa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading