DVOLIČNO I PREVRTLJIVO! Bestidne REČI Rafaela Nadala...

Autor:

Sport

12.03.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Španac o gorućoj temi.

DVOLIČNO I PREVRTLJIVO! Bestidne REČI Rafaela Nadala...

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija Nadala, Đokovića i Zvereva

Nemac Aleksandar Zverev prošao je sa uslovnom kaznom zbog skandaloznog ponašanja u Montereju, iako su se brojni teniski radnici zalagali za strožiju sankciju, pa čak i uklanjanje iz "belog sporta".

Sličnog mišljenja je i Španac Rafael Nadal, koji je o tom slučaju govorio u Indijan Velsu.

Rafa je, iako je istakao korektan odnos sa Nemcem, pozvao ATP da ubuduće slične prestupe kažnjava na strožiji način.

- Imam dobar odnosa sa Sašom, dopada mi se, često i treniramo zajedno, tako da mu želim sve najbolje. I on sam zna da nije bio u pravu, to je priznao odmah i to je svakako pozitivna stvar - rekao je Nadal, a zatim je dodao:

 

 

- S druge strane, ne valja ako nismo u stanju da kontrolišemo ovakav vid ponašanja na terenu, ne samo ovaj poslednji primer, bilo je još dosta stvari koje su se dešavale poslednjih meseci. Dakle, ako nismo u stanju da kaznimo ovakav vid ponašanja malo jače, onda se mi kao igrači osećamo sve moćnijim kako vreme ide. U ovom sportu, moramo da dajemo pozitivan primer, posebno deci. Dakle, ne želim da Saša bude kažnjen, ali s druge strane, voleo bih da vidim snažnije sankcije za ovakvo ponašanje. One će zaštititi sport, sudije i sve prisutne na mečevima - zaključio je Nadal.

Podsetimo da je Zverev kažnjen zbog lupanja reketa o sudijsku stolicu, zbog čega je eliminisan sa turnira, uz oduzimanje nagrade i zarađenih bodova, plus 40 hiljada dolara usput...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
JA

17.03.2022 08:14

Ne, nego glumi celu karijeru... Budi čovek i pokaži emocije. Novak je Nadalu nabio takve komplekse da je isti oćelavio (možda i zbog dopinga).