VASPITAN SAM DRUGAČIJE: Ne prestaju reakcije na VANDALIZAM Aleksandra Zvereva!

Autor:

Sport

24.02.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser nalazi se u centru zbivanja nakon incidenta na turniru u Akapulku!

VASPITAN SAM DRUGAČIJE: Ne prestaju reakcije na VANDALIZAM Aleksandra Zvereva!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Aleksandar Zverev izbačen je sa turnira u Akapulku nakon što po završetku meča u dublu prvo verbalno a zatim i fizički nasrnuo na glavnog sudiju meča.

Nemac se nakon toga izvinio ali to nije uticalo na odluku organizatora da ga izbace sa turnira i iz pojedinačne konkurencije.

Rafael Nadal prokomentarisao je ponašanje trećeg igrača sveta.

- Zaslužio je kaznu, jer ne može tako da se ponaša na terenu. Žao mi ga je, u dobrim smo odnosima. On je svestan šta je uradio, i nadam se da će mu ovo iskustvo poslužiti mu kao lekcija. Mislim da je njegova izjava dobra, jer se izvinio - izjavio je Nadal i dodao da veliki broj dece gleda njihove mečeve, te da treba da im budu primer.

Foto: AP Photo/Eduardo Verdugo

Aleksandar Zverev

Španac smatra je Zverev pogrešio ali da mu treba oprostiti.

- Razumem frustraciju i da nekada igrač slomi reket. Ne dopada mi se to, jer sa vaspitan na drugačiji način, ali razumem. Ali nedopustivo je takvo nepoštovanje prema sudijama. To je nešto drugo. Mislim da je ovo sa Sašom izolovan slučaj, za koji moramo da mu oprostimo. Svi prave greške. Nadam se da sankcija neće biti stroga i da ćemo ga uskoro videti na terenu - zaključio je Nadal.

Španac je u osmini finala pregazio Stefana Kozlova sa 6:0, 6:3. To mu je najbolji start sezone u karijeri sa 12 vezanih pobeda, a sledeći protivnik na turniru u Akapulku biće mu Tomi Pol koji je u svom meču osmine finala eliminisao našeg Dušana Lajovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading