Konstrakta otkrila kroz kakav PAKAO je prošla tokom pripreme nastupa: RUKE SU MI BILE UNIŠTENE! Evo kako se "zdrava umetnica" oporavila od neobičnog performansa!

Autor:

Zabava

17.03.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Umetnica mora biti zdrava", te mora i prati ruke na sceni, a ovo su posledice

Konstrakta otkrila kroz kakav PAKAO je prošla tokom pripreme nastupa: RUKE SU MI BILE UNIŠTENE! Evo kako se "zdrava umetnica" oporavila od neobičnog performansa!

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Konstrakta na Beoviziji

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, otkrila je detalje o pripremanju za nastup, koji je zaista specifičan. Svako ko je gledao njen nastup na Beoviziji, primetio je sapun jer je prala ruke tri minuta na sceni, kao i peškire iza, koje su joj dodavali ljudi iz njenog tima.

Foto: ATA Images

Konstrakta i njen tim

- Za prvu probu sam kupila sapun od 40 dinara, nisam dovoljno uložila, i ruke su mi se uništile pa sam tri dana mazala kremu. Besmisleno je prati ruke tri minuta - ispričala je "zdrava umetnica" u Jutarnjem programu TV Prva, koja u okviru svog performansa na bini pere ruke u lavoru.

Konstrakta je govorila o emocijama koje oseća pred takmičenje u Torinu, ali i o tome kako su zapravo tekle pripreme za nacionalni izbor za evrovizijskog predstavnika.

- Što se tiče osećanja, smenjuju se strah, panika, sreća. To je strah od nečeg novog, mislim da ga svi imamo, kad je u pitanju nešto u čemu nisi izverziran, ne znaš kako ćeš da se snađeš. Ali dobro, sve je savladivo - rekla je pevačica.

Ona je zatim govorila o tome kako je nastala pobednička pesma "In corpore sano", čiji je sama autor.

- Nastala je dok sam imala tonu slobodnog vremena i četala sa psom. Ja pesme pišem danima i čistim ih da budu izuzetno jednostavne, da nisu poetične, ali da su sadržajne - objasnila je Konstrakta i još jednom nagalasila:

- Izbegavam tumačenje pesme, bogatstvo te pesme je to što je slojevita, svako može da tumači na svoj način. Neke poruke koje su jasne su isplivale, okvir cele pesme je odnos prema zdravlju - rekla je ona.

Foto: ATA Images

Konstrakta na sceni

Srpska predstavnica na Evroviziji je ispričala i kako su tekle pripreme za sada več čuveni nastup, kao i gde su ona i njeni saradnici vežbali koreografiju za nastup.

- Kod mene u podrumu, kod mene u studiju, pa se nabij između 4 stolice. Tu smo smišljali i spremali nastup - rekla je Konstrakta kroz smeh.

Zatim je pomenula i svoje naslednike i to kakve su njihove reakcije na maminu pobedu na domaćem izboru.

- Bila je frka kako će reagovati njihovi drugari u školi, to je sve prošlo ok, ponekad sam krindž, ali i to mogu da shvatim. Malo i oni sada imaju više obaveza nego što su imali do sada. Meni nije dosadila pesma, ali mislim da me svuda ima mnogo, volela bih da to malo splasne - iskrena je bila Konstrakta, koja je, inače, po profesiji arhitekta.

- Odustala sam od arhitekture jer je bio logičan izbor za moj život u tom trenutku da budem sa decom, porodicom. Oni su bili mali i bilo je isplativije da se bavim muzikom, i da budem više kod kuće sa decom - objasnila je ona u pomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading