DRAMA u domu Milana Miloševića: Voditelj priključen na INFUZIJU, otkrio kako se sada oseća i kakvi su mu REZULTATI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

17.03.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević se oglasio za portal Republika.rs i otkrio zbog čega je završio na infuziji!

DRAMA u domu Milana Miloševića: Voditelj priključen na INFUZIJU, otkrio kako se sada oseća i kakvi su mu REZULTATI! (FOTO)

Foto: instagram.com

Jedan od poznatijih voditelja rijalitija ,,Zadruga" Milan Milošević šokirao je svoje pratioce na Instagram profilu kada je objavio fotografiju da mu je ruka priključena na infuziju. Velika prašina digla se oko njegove objave, pa smo mi odlučili da istražimo šta mu se desilo. 

 

 

Naime, nakon što je objavio fotografiju na Instagram profilu, Republika.rs stupio je u kontakt sa Milanom, te nam je otkrio kako se oseća. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević Instagram infuzija

 

- To je vitaminska bomba, ja to stalno uzimam. Da vam kažem, svi bi to trebali da radimo, pogotovu u ovo ludo vreme, vidite vi kako je ovo. Ja vodim računa o svom zdravlju, vidim sad ljudi nešto krenuli sa tim, kao da pre nije zdravlje bilo bitno. Oduvek idem na infuzije, vitaminske bombe, to mi jača imunitet, osećam se lepše i zdravije! Radim redovno rezultate, brinem o sebi, sve je u najboljem redu - počinje Milan za naš portal i dodaje:

 

 

- Čuo sam pišu ovo, ono, ali evo, dobro sam, dušebriznici ne morate da se raduje, ja sam odlično, samo osmeh, kad je kod mene bilo nešto loše? Ja sam uvek dobro, činim dobro i tako mi se vrati! - izjavio je Milan za portal Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading