TRAGEDIJA PROGANJA Draganu Mirković: Pevačica će umreti sa ZAKOPANOM ISTINOM o Kseniji Pajčin! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ksenija Pajčin ubijena je pre 12 godina, a Dragana Mirković i danas ima jedno pitanje.

TRAGEDIJA PROGANJA Draganu Mirković: Pevačica će umreti sa ZAKOPANOM ISTINOM o Kseniji Pajčin! (FOTO)

Foto: Youtube

I danas kolege Ksenije Pajčin ističu kako je bila puna život, a na posebne momente sa njom osvrnuli su se Anabela Atijas, Dragana Mirković i Goran Stojičević Karamela. Prošlo je već 12 godina od smrti pevačice Ksenije Pajčin, koja je plenila svojom lepotom, harizmom i osmehom.

Karijeru je započela kao plesačica u diskotekama, a potom se pojavila 1994. godine u spotu za pesmu "Opojni su zumbuli" Dragane Mirković. U isto vreme radila je kao kao asistent muzičkom mogulu Minimaksu.

Republika

Foto: Republika.rs

Majka Ksenije Pajčin, Ljubica

 

Ksenija je skrenula pažnju na sebe na muzičkoj sceni kada je postala deo pop sastava "Duck", a prvi njen veliki hit bio je "Dačo, volim te". Kasnije je nastavlia solo karijeru, a impresionirala je i svojim plesačkim sbosobnostima, pa je držala i plesni klub u Beogradu. Kako je krasila nesvakidašnja lepota, često je radila i kao model. Neki od njenih najvećih hitova su: "Pica", "Hajde, sestro", Farsa".

Imala je samo 32 godine kada ju je usmrtio emotivni partner Filip Kapisoda u njenom stanu na Voždovcu, koji je i sebi oduzeo život.

Anabela je nedavno otrkila kako je Ksenija spasla. Imale su zajedničku letnju truneju na moru i bile su smeštene u istoj kući. Tu su provele dva meseca, ali jedne večeri se Anabela i sad seća - kada je pokušao da je opljačka nepoznati muškarac. Istakla je da je Pajčinova bosa trčala da joj pomogne.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragan Stojićević Karamela

 

- Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo živele zajedno. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga. Kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krenula da trči prema nama da nas spasi - prisetila se Anabela za Srbija Showbizz.

Draganu Mirković i danas se pita šta je Ksenija želela da joj kaže. Dragani je Ksenija ostala u najlepšem sećanju, a i pokojna pevačica je imala najbolje mišljenje o njoj. Sarađivale su na Draganinoj pesmi "Opojni su zumbuli", a od tada njihovo prijateljstvo bilo je sve veće.

Republika

Foto: Instagram.com

Ksenija Pajčin

 

- Ksenija je bila neverovatno lepa, energična i uvek svoja i pomalo nemirna. Gde god se pojavila, bilo je nemoguće da ostane neprimećena. Imala sam ponekad utisak da joj je to veoma smetalo. Kada smo se poslednji put čule, rekla mi je da je srećna, jer je pronašla mir u sebi. Kad je gostovala kod mene na televiziji, rekla je voditelju da mi prenese da ima nešto veoma važno da mi kaže. Nikad nisam saznala šta - rekla je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading