Otac FIlipa Kapisode progovorio o Kseniji Pajčin i sinu! Otvorena mi je ŽIVA RANA!

Autor:

Zabava

16.03.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Filipa Kapisode očajan, priznao da mu je teško zbog svega što je njegov sin uradio.

Otac FIlipa Kapisode progovorio o Kseniji Pajčin i sinu! Otvorena mi je ŽIVA RANA!

Foto: Youtube

Vest koja je potresla javnost i 12 godina je potresa jeste svirepo ubistvo pevačice Ksenije Pajčin koju je u njenom stanu na Voždovcu usmrtio dečko, poznati maneken Filip Kapisoda.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube.com printscreen

Filip Kapisoda ubio je Kseniju Pajčin u stanu na Voždovcu

Ova tragedija je pogodila sve, a najviše njihove porodice koje i dan danas nisu prebolele svoju decu i nisu se pomirile sa činjenicom šta se dogodilo.

Pre nekoliko godina Ksenijin ujak rekao je da je oprostio Filipu sve, ali da se od njegove porodice niko nije oglasio nakon što je sve zavio u crno.

- Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao i još nekim ljudima koji su učinili nešto nažao meni i mojoj porodici, ali bog nek im sudi. Niko od Filipove porodice nam se nije javio od te tragedije. Molim vas, ne bih o tome. Taj čovek je zavio i svoju porodicu u crno. I njih boli sve to - rekao je njen ujak tada kroz suze.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ujak Ksenije Pajčin o porodici Kapisoda

- Veoma mi je teško. Sve znam. Video sam šta je Ksenijin ujak izjavio, i ja sam isto u bolu, kao i on. Sve mi ovo teško pada. I drugu stranu žalim, eto... Ponovo su mi otvorili živu ranu. Mi ćemo naći način da se negde sretnemo, ali ne preko novina. Ne želim da stavljam so na tu ranu - rekao je Filipov otac i dodao: 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Otac Filipa Kapisode očajan

- Mogu da razumem tu familiju. I meni bi bilo teško da je meni tako nešto učinjeno. To je i moj bol. Ne želim nikog da povredim - zaključio je Mirko za "Kurir". 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simonovic

17.03.2022 10:53

Tada je izjavio da je to bio herojski cin njegovog sina. Toliko o budali, terajte to sto dalje od Srbije!