Anabela i Marko konačno PORODICA! Pevačica i zet zakopali ratne sekire: LJUBAV JE POBEDILA!

Autor:

Zabava

16.03.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas progovorila je o svom odnosu sa zetom Markom Miljkovićem.

Anabela i Marko konačno PORODICA! Pevačica i zet zakopali ratne sekire: LJUBAV JE POBEDILA!

Foto: E-Stock, ST/D. Kadić

Pevačica Anabela Atijas otkrila je da je konačno došlo do pomirenja nje i zeta Marka Miljkovića, te da su ''zakopali ratne sekire'' i da je bila uz njega u najtežem trenutku, kada mu je preminula majka.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Anabela Atijas o Marku Miljkoviću

Naime, njih dvoje se nisu slagali tokom učešća u trećoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a o njihovim svađama i teškim rečima koje su upućivali jedno drugom pričala je čitava nacija.

- Ispred svega smo stavili ljubav prema Luni i Miji. Ipak je ljubav pobedila, prema dvema osobama koje su nama bitne - rekla je Anabela, koja se dotakla i Markovog gubitka majke, te otkrila da li je bila uz njega.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Atijas o Marku Miljkoviću i pomirenju

- Naravno da jesam, teško je to, ali on je jak čovek. Dobro se drži - rekla je pevačica i dodala da je zahvalna na ulozi bake.

- Radujem se svakom pozivu kada znam da ću videti tu malu facu na telefonu, u meni je vulkan ljubavi. Kada sam sa njom, ništa me drugo ne zanima, ni na telefon se ne javljam, ne volim da gubim vreme. Zahvalna sam Bogu i uživam u svakoj sekundi u sreći i privilegiji. Lakše je biti baka nego mama. Ništa mi nije teško, nema tog straha. Drugačije je, zrelost učini svoje - istakla je Anabela za Srbijashowbizz.

Republika

Foto: Prntscreen Pink.rs

Anabela Atijas o ulozi bake

Anabela kaže da je učešće porodice Đogani u trećoj sezoni „Zadruge“ mnogo uticalo na sve njih.

- Svi bolujemo zajedno od te boli. To nikome ne treba. Svi smo užasno oštećeni zbog rijalitija, ali hvala Bogu, negde smo izvukli pouku. Kajem se zbog svega. Iz ove perspektive bih rekla sebi drugačije, a ne mogu da se ne osvrnem na to da nas je frustracija izgradila. Možda bismo sve olako shvatali. U poslednje tri godine sam puno radila na sebi da sažvaćem neke stvari. Bog nam ništa ne daje za džabe, samo je bitno kako ćemo da usvojimo to gradivo - rekla je Anabela

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading