Konstrakta me je IZNENADILA, nisam ovo OČEKIVAO: Ognjen Amidžić otkrio sve TAJNE sa Beovizije, a onda se dotakao i Lukasa!

Autor:

Zabava

12.03.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić je progovorio o Beoviziji.

Konstrakta me je IZNENADILA, nisam ovo OČEKIVAO: Ognjen Amidžić otkrio sve TAJNE sa Beovizije, a onda se dotakao i Lukasa!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić je jedan od mnogih koji je bio iznenađen nastupom i pesmom Ane Đurić Konstrakte, ali i njenom pobedom.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Ognjen Amidžić, voditelj

Iako je Ognjen bio u timu Angeline za Beoviziju i pružao joj podršku, voditelj je sada u jednom intervju otkrio da je znao ko je Konstrakta, ali da ovo nije očekivao:

Republika

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Ana Đurić, Konstrakta, Beovizija

- Konstrakta je zaista bila veliko iznenađenje za sve na ovogodišnjem takmičenju, pa i za mene. Iako sam upućen u njen muzički rad, ovo je bilo nesto potpuno neočekivano i drugačije. Pesma je neobična, ima nešto što ne može da se objasni i vidim da su ljudi dobro reagovali. Nadam se da će i evrovizijska publika prepoznati Konstraktin trud i performans - priča Ognjen, a onda je otkrio i šta misli ko je najveći gubitnik ovog festivala:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić, voditelj

- Smatram da niko nije izgubio. Velika je stvar takmičiti se na izboru za pesmu koja potencijalno može da nas predstavlja u Evropi, pa samim tim ovo takmičenje ne možemo gledati na taj način. Možda je neko razočaran jer nije pobedio, ali biti gubitnik je veoma jaka reć u ovom slučaju - priča Amidžić i dodaje:

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas, pevač

- Lukas je svakako imao kvalitetnu kompoziciju i sjajan nastup sa gudačkim kvartetom koji je upotpunio sve ono što smo mogli da vidimo na sceni. Pesma je bila skroz u njegovom fazonu i imao je predispozicije da pobedi - rekao je Ognjen.

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas, pevač

Amidžić je potom dao i svoje mišljenje da li smatra da je Kija Kockar odmogla Lukasu u kampanji kao nezvanični PR.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Kristina Kija Kockar

- Svaka podrška je dobrodošla, pa ne vidim razlog zbog kog bi Kija i odmogla Aci u bilo čemu. On je svakako jedna od naših najvećih muzičkih zvezda i sama činjenica da a je odlučio da se takmiči, dovoljno govori o tome da kod njega nema trunke sujete. Malo je velikih pevača koji bi se upustili u jednu takvu avanturu i rizikovali da možda ne pobede. On je došao da se takmiči, zabavlja i ostavi još jednu dobru pesmu - rekao je Ognjen.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić, voditelj

Voditelj je potom i otkrio da li mu je lakše da komunicira sa rijaliti igračima, nego sa pevačima ili glumcima:

Republika

Foto: Promo foto

Ognjen Amidžić, voditelj

- Učesnici najgledanijeg programa "Zadruga" su s vremena na vreme moji gosti i zaista ne razmišljam o tome koje je njihovo primarno zanimanje i čime se bave van rijalitija. U tom trenutku su oni moji gosti, publika ih očigledno voli i sa njima uglavnom pretresam aktuelnosti iz Bele kuće. Svako ko je zanimljiv, bez obzira na profesiju, a deo je srpske estradne scene i publika ga ceni, rado je viđen gost u mojoj emisiji. Ne bih sada generalizovao taj deo oko profesija, jer imate pevačica i pevača koji kroz celu emisiju jedva nešto kazu, a onda dođe neki učesnik rijalitija pa priča I više od mene i obrnuto - rekao je Ognjen, prenosi Pink

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading