Krila se od svih, a UTEHU je pronašla u njoj: Komšije Mine Kostić otkrile ISTINU o pevačici, a evo i kako su je ZVALI!

Autor: Dragana Žikić

Zabava

12.03.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica Mine Kostić je otkrila kako se pevačica ponaša kada se ugase kamere.

Krila se od svih, a UTEHU je pronašla u njoj: Komšije Mine Kostić otkrile ISTINU o pevačici, a evo i kako su je ZVALI!

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

O životu Mine Kostić se malo zna, a nedavno je isplivala informacija da je njeno pravo ime zapravo Minira Jašari, a kada ju je usvojila baka Dubravka promenila joj je ime u Jasmina.

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Mina Kostić, pevačica

Naime, Mina je živela u jednom beogradskom naselju sa Dubravkom od svoje pete godine, a sada je rešila komšinica iz zgrade da otkrije kako se pevačica ponašala na početku svoje karijere.

Republika

Foto: Republika

Mina Kostić, pevačica

- Živela je sa bakom Dubravkom tu u zgradi, a ja sam bila stan do njih. Bila je jako fina i tiha. U početku nismo ni znali da je to ona jer je bila neprepoznatljiva. Dolazila je u prodavnicu sa kapuljačom na glavi i stalno je bila u trenerkama - započinje priču Minina komšinica za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Mina Kostić, pevačica

- Bila je takva ako joj kažeš "Dobar dan", kazaće i ona tebi, a ako ne proći će pored tebe kao pored groblja. Mala ženica sa velikim grudima - tako smo je zvali. Uveče kada bi izlazila bila je sređena tip-top, kao da je krenula na modnu pistu. Za njom je mirisalo jedno pola sata, ma ona kad prođe miriše vazduh - priča komšinica.

Republika

Foto: youtube.com/Emisija Premijera

Mina Kostić, pevačica

Ona je takođe istakla da je u njihovom stanu stalno bilo ljudi, a pevačica je utehu od estrade pronašla kod jedne bake koja je prodavala jaja ispred prodavnice:

Republika

Foto: youtube.com/Emisija Premijera

Mina Kostić, pevačica

- Iz njihovog stana su stalno izlazili neki ljudi koji su bili skupoceno obučeni. Znam da je redovno išla da radi nokte tu negde blizu i uvek je bila srećna kada krene. Znala je satima da stoji na ćošku i da priča sa jednom starijom gospođom koja je prodavala jaja. Ona joj je bila kao psihijatar kome kaže sve probleme. Posle se odselila kada se udala. Sada verovatno živi u nekom boljem stanu i u boljem naselju, ali eto i mi možemo da se pohvalimo i kažemo da je živela kod nas u kraju - zavšila je komšinica za Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading