Karleušin PRIVATNI SNIMAk sa Kanje Vestom obišao svet: Jelena i reper u ŠOK izdanju, ulazite na SOPSTVENU ODGOVORNOST! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak Jelene Karleuše i Kanje Vesta!

Karleušin PRIVATNI SNIMAk sa Kanje Vestom obišao svet: Jelena i reper u ŠOK izdanju, ulazite na SOPSTVENU ODGOVORNOST! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, ST/N. Pančić

Kao bomba odjeknula je vest da je slavni reper Kanje Vest i bivši suprug Kim Kardašijan zapratio našu pevačicu Jelenu Karleušu na Instagram profilu. 

Karleuša je nakon toga objavila niz golišavih fotografija, kojima je, kako prenose portali, samo želela da izazove Kanjea na akciju. Međutim, da se stvar zakomplikuje na društvenoj mreži TikTok pojavio se zajednički snimak Karleuše i Vesta i to iz studija. 

Republika

Foto: Instagram.com

Kanje Vest zapratio Jelenu Karleušu

 

Naime, stranica koja se bavi zabavnim montiranjem video snimaka, namontirali su Karleušin planetarno poznat snimak iz studija kada je pevala ,,Tihi ubica" pesmu, a sa druge strane, Kanje koji miksuje njen glas. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, ljudi su se zabavili, a plod mašte ovog kreatora je neverovatan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

11.03.2022 17:09

Ne zna se ko je veca budala

bbchashina21

11.03.2022 19:21

@Vesna - Glas ko u Miljane Kulić...