Ovo je ISTINA o odnosu Cece i Milija: Muzičar otkrio da li je u sukobu sa Ražnatovićkom, a onda je progovorio i o SARADNJI sa pevačicom!

Autor:

Zabava

06.03.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili je otkrio sve o odnosu sa Cecom Ražnatović.

Ovo je ISTINA o odnosu Cece i Milija: Muzičar otkrio da li je u sukobu sa Ražnatovićkom, a onda je progovorio i o SARADNJI sa pevačicom!

Foto: Srpski telegraf

Aleksandar Milić Mili je gostovao u jednoj emisiji pa je tako prvi put javno pričao o navodnom sukobu sa Cecom Ražnatović, a muzičar je sada rešio da stavi tačku na sve glasine o njihovom odnosu.

Republika

Foto: Promo foto

Aleksandar Milić Mili, muzičar

- Odnos između mene i nje je uvek isti. To možda sa strane izgleda drugačije. U Grandu se ništa ne treba doživaljvati lično, tamo svako brani neke svoje stavove, a tamo ne možeš da sakriješ ko si ti. Tamo se stvarno, posle nekog vremena, pokaže ko je kakav - otkriva Mili u emisiji "Sceniranje", a onda je istakao da Ceca i on nisu ni u kakvoj svađi:

Republika

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović, pevačica

- Pisalo se da smo na ratnoj nozi, ali nismo. Ja njoj želim sve najbolje i u životu i u karijeri. Ja sam prema njoj uvek raspoložen. Imali smo jedan problem o kome sam ja ćutao godinama, i onda je ona iznela to u Grandu. Taj problem ne zavisi od mene, jednostavno, ona mora da ga reši i siguran sam da će ga rešiti. Jednostavno u Grandu se dešavaju takve svađe, ali to čini šou zanimljivijim - kaže Mili, a kako kaže, on i pevačica su sarađivali od 1995. do 2025. godine, a već šest godina imaju pravni problem. Dok su sarađivali, muzičar se mnogo zadužio oko Cecinih koncerata:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Milić Mili, muzičar

- Ušće 1 je bilo 600.000 evra, drugo 450.000. Zadužiš se, kad u nešto veruješ, ništa nije problem. To je nešto što sam ja želeo, ja sam verovao u to, u te albume. Nisam želeo da ima bilo kakav finansijski rizik. Ona je verovala u mene, takođe - priča Mili, pa otkriva da li planira da sarađuje dalje sa njom:

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović, pevačica

- Ako osetim da može da se stvori takav projekat kome će da se raduju milioni, za mene ne postoji ništa lično više. Kad tako nešto se radi, to je tango za dvoje. Saradnja koju smo imali je najduža i najuspešnija saradnja u istoriji muzike i ja neću uraditi ništa da bi bacio senku na tu saradnju. Da bi se nastavila, mora da se stvori upravo jedna ta energija da stvaramo nešto što će da obraduje milione i onda ne da nema problema samo za nju, već ni za jedan drugi projkat - ističe slavni muzičar, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading