Ćazim RASKRINKAO Teodoru Džehverović! Osmani OBELODANIO šokantne detalje odnosa sa pevačicom: BILA JE KOD MENE DVA MESECA!

Autor:

Zabava

05.03.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćazim Osmani otkrio je istinu o odnosu sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Ćazim RASKRINKAO Teodoru Džehverović! Osmani OBELODANIO šokantne detalje odnosa sa pevačicom: BILA JE KOD MENE DVA MESECA!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Teodora Džehverović je veliku pažnju privukla svojim učešćem u rijalitiju ''Zadruga 1'', a priča koja je obeležila njeno učešće jesu spekulacije da je sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem imala nešto više od same saradnje, te da se u Poreču između njih dogodilo nešto više.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teodora Džehverović u Poreču kod Ćazima

Iako su osvanule fotografije sa njegove jahte i iz hotela, pevačica je negirala ove navode, tvrdeći da Ćazima gledao kao oca.

Osmani je otkrio da mu je smešno što Teodora govori kako ga gleda kao oca, ali da mu je drago što ga poštuje.

- Čuo sam da je rekla da me poštuje i drago mi je da je to rekla. Verujem da to što kaže i misli, a to što je nekoliko puta rekla čak i da me gleda kao oca mi je veoma smešno. Verujem da je smešno i ostalima - govorio je tada Ćazim za Pink.

Republika

Foto: Facebook

Ćazim Osmani o Teodori DŽehverović

Teodorina majka, Gordana bila je besna zbog svih priča koje su išle na račun njene ćerke, a ona je tvrdila da njena mezimica nije imala ništa sa Ćazimom, te ga je čak i zvala da se suoče, što biznismen nije hteo.

- Zašto bi se njena majka plašila mene? Ne razumem šta je htela da kaže, zašto da se obračunava sa mnom! Pa ja nista loše nisam uradio njenoj ćerki, niti bih joj nešto uradio loše - rekao je biznismen i dodao:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Ćazim Osmani o odnosu sa Teodorom Džehverović

- Svako ko je korektan sa mnom, nastavi sa mnom i da sarađuje. Naravno da smo Teodora i ja ostali u kontaktu i nakon njenog boravka u Poreču. Ja se sa njom nisam svađao, sada mogu samo mediji da nas posvađaju. Naravno da ću je zvati opet da dođe u Poreč kad izađe iz Zadruge! Napravila je super atmosferu, super je pevačica, atraktivna je - rekao je Osmani i potvrdio glasine o Teodorinom dvomesečnom boravku u Poreču.

- Tačno je da je Teodora boravila kod mene dva meseca. I nije ona jedina koja je boravila kod mene i kojoj sam pomogao kada sam bio u mogućnosti. Snimala je dva spota, nastupala je, odmarala se, provodila, uživala... Nadam se da će narednog leta opet - rekao je tada Ćazim Osmani.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vlada

05.03.2022 10:28

Dva meseca spavala u njegovom stanu. I nije bilo ništa izmedju njih?

Odgovori 19 1
Valjevo moje

21.07.2022 18:10

@Vlada - Sto ste se bre uhvatili za Teodoru. Ona je jedna divna devojka i to sa Cazimom je bilo greska. Njena menadzerka je njegova podvodacica a Teodora je bila naivna. Sto ne kritikujete "postene" Srpkinje kao Aleksandru Prijovic, Milicu Todorovic i Kiju Kockar. I one su karane od Cazima a svi cute. Cak je i srpska majka dobila svoje.

Goce

10.11.2022 11:08

@Valjevo moje - Nisu samo poznate Srpkinje u pitanju. I makedonske pevačice padaju na kriminalce. Ćazim je več kresao Karolinu Gočevu, Elenu Ristesku i Tamaru Todevsku.

Zorica

21.12.2022 13:15

@Goce - U zadnje vreme sve više makedonskih pevačica idu da pevaju kod ovog kriminalca u klub. Pored navedenih nastupale su i Simona Poposka, Viktorija Loba, Antonija Gigovska i Adrijana Janevska. Naravno da Ćazim koristi priliku da ih sve do jedne poševi i overi.