Željko Mitrović organizovao ćerki LUKSUZNU proslavu rođendana u gradu LJUBAVI! Ajfelov toranj u ponoć PROMENIO SVETLA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.03.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović organizovao je ćerki Andrei rođendan za pamćenje.

Željko Mitrović organizovao ćerki LUKSUZNU proslavu rođendana u gradu LJUBAVI! Ajfelov toranj u ponoć PROMENIO SVETLA! (VIDEO)

Foto: twitter.com/@zeljkomitrovic

Ćerka Željka Mitrovića, Andrea Mitrović, napunila je 21 godinu, a njeni roditelji su joj organizivali rođendan za pamćenje.

Naime, Željko je svojoj namlađoj ćerki priredio proslavu rođendana kakvu bi mnogi poželeli. U podnožju Ajfelovog tornja uz ruže, vino i muziku, a svetla na tornju su se promenila tačno u ponoć.

- U podnožju Ajfelovog tornja, dočekasmo Andrein 21. rodjendan! Tačno u ponoć, promenismo svetla na Ajfelovom tornju! Draga moja Anči, srećan ti rodjendan! - napisao je Željko na svojim društvenim mrežama.

 

 

Pored porodice Mitrović, na dočeku rođendana je bio i Andrein momak, Šon Parnet, Amerikanac koji u Beogradu studira Medicinski fakultet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Fahri

01.03.2022 09:36

Od narodne muke.