Ovo je PRAVI ŽIVOT Kristine Mitrović: Željkova ćerka živi sa MILIJARDEROM, a evo šta se dešava kada kamere nisu tu! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Mitrović je izuzetno voljena od svog verenika Ilije, koji je poznat kao suvi milijarder!

Ovo je PRAVI ŽIVOT Kristine Mitrović: Željkova ćerka živi sa MILIJARDEROM, a evo šta se dešava kada kamere nisu tu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Kristina Mitrović, ćerka Željka Mitrovića i njen verenik, milijarder Ilija pokazali su kako izgleda njihov dan kada obiđu tri grada za 12 sati.

Kristina je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je podelila kadrove kojima je pokazala kako uživa i "jako" živi sa naslednikom uranijuma.

Republika

Foto: printscreen

Kristina Mitrović i verenik Ilija

 

Oni su, kako je Ilija i napisao, doručkovali u Londonu, gde inače žive, zatim su se privatnim avionom uputili u Beograd, gde su ručali, a nakon toga, privatnom letelicom, na večeru u Pariz.

Kako su detalje objavljivali na mrežama, videla se unutrašnjost privatnog aviona, koji je veoma prostran, a tu su bili i pokloni za Kristininu sestru Andreu Mitrović, na čiji su rođendan išli.

 

Inače, Krsitina i njen verenik u Beograd su došli kako bi se sa porodicom Mitrović zajedno uputili u Pariz, gde Željkova ćerka i Kristinina seta Andrea slavi 21. rođendan.

Mitrovićeva naslednica i milijarder Ilija, koji je naslednik "kralja uranijuma", upoznali su se tokom školovanja u Engleskoj.

Republika

Foto: instagram.com

Kristina Mitrović i verenik Ilija

 

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan, prenosi Telegraf.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
izPrincipa

01.03.2022 00:51

mala baš ima zeludaC!!!

Bata

01.03.2022 01:01

Auu covece, kakva seljanka. Razumem njega sto nije lep ali zasto kao takav, kad ima para, uzede bas nju, sto ne neku doktorksu, inzenjerku, umetnicu, nego bucmasto celjade koje tesko da ima neke kvalitete... ah da, cerka zeljka mitrovica, to je valjda pozitivno.

SNIPER

01.03.2022 08:40

Bojim se da ce Ukrajinac ..... samo da posle ne bude "otisla sa ambasadorom a vratila se sa soferom", tako to obicno biva

Nena

01.03.2022 13:03

Dobro je, ziva nisam bila zasto su propustili veceru u Dubajiu...Sram vas bre bilo ovakvih naslova i ovakvog polusveta!