Zdravko Čolić (70) se SKINUO nasred ulice, prolaznici u ŠOKU zbog prizora: Pevač pokazao GOLO telo, prvi put u javnosti u ovakvom izdanju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.03.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić se skinuo nasred ulice!

Zdravko Čolić (70) se SKINUO nasred ulice, prolaznici u ŠOKU zbog prizora: Pevač pokazao GOLO telo, prvi put u javnosti u ovakvom izdanju! (VIDEO)

Foto: Srpski telegraf

Jedna od najvećih balkanskih zvezdi i pevač Zdravko Čolić (70) retko kada se eksponira u javnosti, zbog čega je oduvek bio zanimljiv medijima. Kako ga retko kada možemo videti u javnosti, ekipa emisije ,,Paparaco lova" pre nekoliko godina uspela je da uhvatila Zdravka u vrlo slobodnom izdanju, što je izazvalo pravi haos. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zdravko Čolić

 

Naime, momci iz pomenute emisije su pratile Zdravka u stopu nekoliko dana, a tom prilikom su zabeležili svaki njegov pokret. 

Republika

Foto: youtube.com/Zdravko Colic

Zdravko Čolić pesme

 

U jednom trenutku Čolić je odlučio da se opusti malo na suncu, pa je skinuo majicu, a to su kamere uspele da zabeleže. Inače, Zdravka u ovakvom izdanju nikada nismo imali priliku da vide, pa je javnost baš zbog toga ostala u šoku. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
фффф

01.03.2022 06:51

pa jesteeee emisija apaparaco lov ostavila nekog u soku?? moguce ali samo gluposcu koju ta emisija proizvodi svi ostaju zapanjeni