I JARE I PARE! Pešić saopštio SJAJNU VEST naciji posle pobede u Slovačkoj!

Autor:

Sport

28.02.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Kari!

I JARE I PARE! Pešić saopštio SJAJNU VEST naciji posle pobede u Slovačkoj!

Foto: Twitter/Printscreen/Košarkaški savez Srbije

Svetislav Pešić

Košarkaši Srbije nadigrali su Slovačku u četvrtom kolu kvalifikacija za Mundobasket, a selektor "Orlova" Svetislav Pešić odao je priznanje reprezentativcima na partiji pruženoj u Levicama.

Popularni Kari je oduševio ljubitelje košarke u našoj zemlji rečima da je, pored pobede, želeo da izvrši selekciju igrača za budućnost.

Čestitke mojim momcima, celoj ekipi. Igrati i ovde i u Beogradu, nije bilo lako za nas. Ključno je bilo kako da se pripremimo za kratko vreme, naročito za posebnu odbranu, jer to stvarno nije bio lak zadatak. Ali, sa dodatnim entuzijazmom, sa pristupom, našli smo rešenja... Imamo jedan tim koji, da bi igrao dobro u napadu, treba mu podstrek iz odbrane. U obe utakmice nam je bilo važno i da pobedimo, što i ne čudi, ovo su kvalifikacije za Mundobasket, ali smo hteli i još nešto. Hteli smo da napravimo selekciju za budućnost, da vidimo što više igrača u aktuelnom olimpijskom ciklusu. Želimo u onome što sledi da vidimo dodatni napredak nekih igrača, koji evidentno imaju talenat - poručio je Pešić.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/Košarkaški savez Srbije

Heroj Srbije sa 24 poena Slovacima - Aleksa Avramović

Podsetimo, nakon dve vezane pobede nad Slovacima, Srbija ima skor od 3-1u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje se igra 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading