BIVŠI MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ JE VEČITA MISTERIJA: Pre Tonija je bila u BRAKU sa MOĆNIM političarem, a evo gde su se VENČALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.02.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković neretko priča o svom bivšem suprugu.

BIVŠI MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ JE VEČITA MISTERIJA: Pre Tonija je bila u BRAKU sa MOĆNIM političarem, a evo gde su se VENČALI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivši suprug Dragane Mirković, ako ga uopšte tako možemo nazvati, bio je političar i estradni menadžer Zoran Bašanović. Naime, kako su pisali domaći mediji, tokom devedesetih godina prošlog veka Zoran je pevačici bio menadžer, ali i dečko.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dragana Mirković

 

Njih dvoje su navodno uživali u ljubavi. a onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos. Dragana je ubrzo upoznala Tonija Bijelića, za kojeg se, bez velike medijske pompe, udala 2000. godine i dobila dvoje dece- ćerku Manuelu i sina Marka.

 

 

Na opšti šok javnosti, Zoran je u jednom intervjuu pre više od decenije otkrio da su Dragana i on navodno sklopili braku Las Vegasu, koji je nevažeći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
zoran

26.02.2022 23:55

Podaci iz sredine prošlog veka, to malo ko još pamti. Ali stariji pamte da je ova pevačica otela primat Šemsi Suljaković, u interpretacijama arapskih i turskih pesama, ali da je ostalo estradno društvo nije baš naročito volelo. Imala je loše karakterne osobine ličnosti i užasno ponašanje (prenemaganje).