MILAN KALINIĆ PRESTRAVLJEN ZBOG ĆERKE: ALARMIRAO sve na društvenim mrežama U STRAHU i ŠOKIRAO OBJAVOM, SVI U NEVERICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Milana Kalinića uskoro će napuniti 14 godina, pubertet je tu, kao i prve simpatije, a zabrinuti otac na velikim je mukama

MILAN KALINIĆ PRESTRAVLJEN ZBOG ĆERKE: ALARMIRAO sve na društvenim mrežama U STRAHU i ŠOKIRAO OBJAVOM, SVI U NEVERICI! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Ćerka Milana Kalinića, Tea, izrasla je u pravu kopiju svoje majke Sandre. Osim toga, nasledila je i očev šarm, a kako je pubertet zakoračio na vrata, ova lepotica privukla je veliku pažnju brojnih udvarača. Milan, koji je u Tei pronašao najboljeg prijatelja, našao se oči u oči pred pitanjem koje muči svakog oca devojčice: Kako da je sačuvam?

Uz snimak svoje lepotice, koji je objavio na društvenim mrežama, Milan je duhovito napisao: „Puška? Mitraljez? Tenk? Nešto jače?“, a sa druge strane kao i svaki otac sa cerkom u tim godinama i zabrinut za dalji život.

Iako je očigledno da je ćerka Milana Kalinića lepotu nasledila od majke, voditelj i glumac za "Hello!" je otkrio da je karakter ipak nasledila od njegovog brata

 

 

‒ Tea je na mog brata, a osim genetike zajednički im je i horoskopski znak, Ribe. On je bio veoma zgodan i lep, ali narav mu je „luda“. Rekao sam: „Otkačio sam se od jedne lude Ribe, a onda mi je došla druga.“ To je moj usud - rekao je i dodao:

‒  Jedina uteha mi je što je Tea žensko, pa je sve malo drugačije. Lepim ženama je, s jedne strane, teže, ali im je, s druge, mnogo lakše u životu. Često joj kažem: „Tea, zahvali Bogu što ti je uz takvu narav dao lepotu“, pa će ti ljudi mnogo toga tolerisati. Sin ima dušu koja svakoga oduševi već pri prvom susretu. To je neverovatna energija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading