SIN MAJE NIKOLIĆ PRIJAVIO OCA ZA ZLOSTAVLJANJE: Isplivali skandalozni detalji porodične drame, PEVAČICA SVE POTVRDILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić godinama se borila za starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom

SIN MAJE NIKOLIĆ PRIJAVIO OCA ZA ZLOSTAVLJANJE: Isplivali skandalozni detalji porodične drame, PEVAČICA SVE POTVRDILA! (FOTO)

Foto: ypoutube.com/Grand Magazin Tv Grand

Turbulentni brakovi pevačice i skandal majstora Maje Nikolić godinama unazad su tresli domaću javnu scenu i bili epicentru zbivanja, a čini se da je danas konačno našla balans i mirnu luku. Ipak, s bivšim muževima će nažalost zauvek morati da bude u kontaktu jer dele zajedničku decu a sigurno je da nisu ostali najbolji prijatelji.

Sa prvim suprugom crnogorskim muzičarem Mirkom Šćepanovićem pevačica je dobila starijeg sina Novaka, a sa drugim mužem biznismenom Vukom Kandićem mlađeg sina Lazara. Upravo taj drugi brak bio joj je naročito užasan i paklen, budući da se sa Kandićem godinama sudila za starateljstvo nad Lazarom, što ju je koštalo živaca i zdravlja, a i zlostavljanja.

Brojni skandali godinama unazad vezivani su za Majin odnos sa biznismenom, a vrhunac je dostignut kada je sud doneo odluku da je Vuk Kandić taj kome treba da pripadne starateljstvo nad Lazarom. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Vuk Kandić

 

- Ostaje mi samo da se žalim sudu u Strazburu - izjavila je Maja početkom 2014. godine. Njoj je sud tada odredio da plaća alimentaciju od 11.000 dinara i da sina može da viđa svakog drugog vikenda, kao i sredom i petkom po nekoliko sati.

Zatim je Lazar prijavio Vuka za nasilje u porodici 2017. godine što je dovelo do toga da privremeno ipak pripadne Maji što je pevačici bar na neko vreme prekinulo noćnu moru u kojoj se borila za sina. Ona je i sama trpela nasilje od strane bivšeg supruga, ali nije poznato kako se to među njima završilo.

- Vuk Kandić me je psihički i fizički zlostavljao i tada sam ga prijavila, međutim, policija i vlast mi nisu pomogli i odustala sam od borbe - svojevremeno je izjavila pevačica, a prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Alexa

23.02.2022 08:57

Maja nagovorila sina da optuži oca.