SKANDAL! MIRA ŠKORIĆ PRETUKLA ROĐENU SESTRU: Pevačica potvrdila priču i objasnila koliko se KAJE zbog povrede koju joj je nanela

Autor:

Zabava

23.02.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Škorić je svojevremeno ispričala da joj je najteži događaj iz detinjstva kada je pretukla rođenu sestru!

SKANDAL! MIRA ŠKORIĆ PRETUKLA ROĐENU SESTRU: Pevačica potvrdila priču i objasnila koliko se KAJE zbog povrede koju joj je nanela

Foto: ST/V. LUKIĆ

Poznata pevačica, Mira Škorić poznata po britkom jeziku,svojevremeno je ispričala da joj je najteži događaj iz detinjstva kada se posvađala sa sestrom Biljanom i pretukla je, pa ističe da se kasnije pokajala zbog svoje prenaglašene reakcije i besa i naglašava da su njih dve danas veoma bliske iako su imale problema u prošlosti i detinjstvu..

Naime, iz detinjstva najviše pamti kada se potukla sa sestrom za rođendan, a to joj i najteže pada i dan danas.

- Onda kada sam se potukla sa rođenom sestrom i povredila je. Posle mi je bilo mnogo žao. To mi je baš ostalo u sećanju, te neke naše čarke - otkrila je svojevremeno Mira Škorić za Hit informer.

Pevačica je pobedila opaku bolest i o teškom periodu priča svima samo kako bi inspirisala druge ljude da vode račina o zdravlju.

- Ne volim često da govorim o tome jer sam jaka i taj ružan period je iza mene. Shvatila sam da ću možda svojim primerom pokazati da je važno brinuti o zdravlju, pa zato molim ljude da se odmah jave lekaru ako primete neke promene na telu. Zato u poslednje vreme pričam malo više o raku koji sam preživela ne bih li ohrabrila sve ljude koji se bore sa opakom bolešću i pokazala im da je izlečenje moguće, preneo je Hit Informer svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jana

23.02.2022 17:12

Ova žena ima užasno kratak fitilj. To se leči.