BUKTI RAT: Ovo je primereno deci u starijim razredima osnovne škole! MIJAILOVIĆ nikada žešće nije udario na NEBOJŠU ČOVIĆA! Nova reakcija se očekuje!

Autor:

Sport

24.02.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan u razgovoru za portal "BH basket" odgovarao je na aktuelne košarkaške teme.

BUKTI RAT: Ovo je primereno deci u starijim razredima osnovne škole! MIJAILOVIĆ nikada žešće nije udario na NEBOJŠU ČOVIĆA! Nova reakcija se očekuje!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Nebojša Čović

Ostoja Mijailović je najveću pažnju posvetio dešavanjima nakon odigravanja finala Kupa Radivoja Koraća u kojoj je ekipa Crvene zvezde ubedljivo slavila. Glavna tema svakako je bio poziv predsednika KK Crvena zvezda, Nebojše Čovića upućen sportskom direktoru Zoranu Saviću i treneru Željku Obradoviću i eventualna reakcija koja je izazvana kod prvog čoveka crno-belih:

- Da bi izazvao neku moju reakciju, dotični će morati da dobaci malo dalje od doskočica primerenih deci u starijim razredima osnovne škole. Naravno, ako je u stanju.

Mijailović nije dobio poziv predsednika Večitog rivala, ali šta bi se dogodilo da je do poziva došlo:

- Takvi pozivi se sigurno ne upućuju preko medija ukoliko su iskreni. Ali pošto iskrenost, dobra namera i džentlmensko ponašanje ne idu u istu rečenicu sa onim ko je uputio taj poziv, onda je očekivano da to uradi na taj način na koji je uradio. Ne vidim o čemu bih mogao da razgovaram sa tom osobom niti kakav bi benefit bio da trošim vreme i energiju na razgovor sa nekim ko dokazano ne drži datu reč.

Tokom finalnog meča nacionalnog kupa navijači crveno-belih su izneli transparent “Željko Obradović – državni projekat”. Interesantno je bilo čuti šta Mijailović o ovome misli:

- Prema informacijama koje imamo, a koje su dosta pouzdane, jeste, ili da budemo precizni, on je inspirisan na sastanku koji je obavljen između rokovodstva našeg gradskog rivala i predstavnika njihovih navijača u četvrtak, pred kup.

Za kraj, prvi čovek Partizana je prokomentarisao i izjavu Nebojše Čovića, da su crno-beli pred finalni meč vršili pritisak na sudije:

- Je l’ beše on izjavio da svako gleda na stvari iz ugla sopstvene pokvarenosti i spominjao autoprojekciju? Ta je konstatacija lepo primenljiva u ovom slučaju. Imate izjavu Zorana Savića na tu temu. Sve što smo mi hteli, jeste da nam sude trojica nepristrasnih sudija - zaključio je Ostoja Mijailović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Kosovo

24.02.2022 22:55

COVIC TIPICAN ULJEZ U KOSARCI

MADJIONICAR preko noci

24.02.2022 23:05

VODJIN POTRCKO ,ZA PUSTIH SAKU DOLARA ( TESKI milioni evra) OBRISANI - HUDINI , BIG LALE !