DOLIO SO NA RANU: Čović udario na Mijailovića! DELIJAMA niko ne može ništa da naručuje!

Autor:

Sport

21.02.2022

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde trijumfalno se vraćaju iz Niša...

DOLIO SO NA RANU: Čović udario na Mijailovića! DELIJAMA niko ne može ništa da naručuje!

Foto: Starsport

Ekipa trenera Dejana Radonjića u četiri dana ostvarila je tri ubedljiva trijumfa. Redom su padali kragujevački Radnički, Mega i na kraju Partizan i "Žućkova levica" se ponovo nalazi u klupskim vitrinama na Malom Kalemegdanu.

Republika

Foto: Starsport

Slavlje košarkaša Crvene zvezde

 

Dan nakon velikog uspeha, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović za "Telegraf" je govorio o dešavanjima viđenim u niškom "Čairu", a posebno se osvrnuo na redovna vređanja njega i njegove porodice od strane pristalica Večitog rivala:

– Ta atmosfera koja je napravljena pred kup, dobila je „epilog“ na utakmicama Kupa. Ta atmosfera već godinama prevazilazi granice normalnog. Moja porodica je na udaru već godinama, čak i na utakmicama na kojima nema Crvene zvezde. Nemamo nikakvu zaštitu već godinama, niko ne čini ništa da se to zaustavi… Da se razumemo, ne slažem se nikako ni sa ovim što je skandirano Obradoviću, jer najbolje znam kako može da se oseća, ali mi kao klub na bilo koji način ne pravimo zapaljivu atmosferu pred utakmice koje na kraju rezultiraju i takvim stvarima.

Interesantno je bilo čuti šta Čović misli o transparetnu koji se pojavio na tribini gde su bili navijači Crvene zvezde. Da podsetimo "Delije" su poslale poruku treneru Partizana Željku Obradoviću, a na transparentu je pisalo: "Željko Obradović državni je projekat". Ovu provokaciju odmah nakon susreta komentarisao je i prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović:

– Verujem da je do tog zaključka da je nešto „naručeno“ došao autoprojekcijom. Mislim da sam time mnogo toga rekao. Crvena zvezda za razliku od nekih, nikada neće organizovano da vređa nikoga, posebno nečije porodice, decu i organizovati neke transparente, ili potplaćivati delove nekih grupa da vređaju i kače transparente. “Delije” nisu baš grupa kojoj neko može da „naručuje“ bilo kakav transparent i poruke, opet se vraćam na autoprojekciju – rekao je Čović i zaključio:

Republika

Foto: Starsport

Sporni transparent "Delija"

 

– Naša košarka je u ozbiljnom problemu i na tu činjenicu ukazujem već dugo. Rešenje postoji, ljudi koji vole košarku, imaju znanje i želju imamo, samo je pitanje da li želimo takve ljude, ili ove koji su prečicom došli do diplome, nekakvog statusa koji bi da kupuju skupim odelima i dobrim frizurama, a sada bi malo i preko košarke da naprave ličnu promociju. Crvena zvezda ne traži ništa osim fer uslova na terenu, pa ako ste bolji pobedite. Drugačije neće moći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading