ČUMETOVA BIVŠA SUPRUGA SLAVI: Tužilac joj poverovao da je bila lakoverna

Autor:

Vesti

21.02.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi osnovni sud u Beogradu obustavio je sudjenje Ivani Tulović, bivšoj supruzi Ljubiše Buhe Čumeta, najpozatijeg srpskog svedoka saradnika u postupcima protiv kriminalnih klanova.

ČUMETOVA BIVŠA SUPRUGA SLAVI: Tužilac joj poverovao da je bila lakoverna

Foto: ST/Adelarda Popović

Tulovićeva je bila optužena da je pre nekoliko godina pred Trećim sudom lažno svedočila tokom postupka koji se vodio protiv Čumeta.

Odluka tužilaštva o obustavi postupka je iznenadjujuća budući da je pre samo nekoliko ročišta zahtevano da okrivljenu policijska   patrola privede na sud. Na nedavnom ročištu Buhina bivša tražila je da je tužilac goni i za to što Ljubišu zove ubicom, dok je Čume najavio da će Ivanu da tuži za nedavanje alimentacije za ćerku koju joj je oduzeo. Ipak, tuzilac je doneo odluku da Ivanu poštedi daljeg stresa i odbacio je sve pritužbe protiv nje. 

- Tužilac je uzeo u obzir to što je Ivana na glavnom pretresu negirala delo navodeći da je verovala da je istina ono što su joj drugi rekli. Navela je da je rekla da Čume koristi lekove jer zna od ranije da je uzimao pa nije sumnjala u saznanje. Ona kaže da se ne može  utvrditi istovetnost potpisa na tzv priznanicama  jer je privatno vestačenje. Simptomatično je i to da Buha ne zna da li su posete bile pod nadzorom dok je bio na izdržavanju kazne - otkriva izvor Republike iz suda. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading