IZBIO SKANDAL U DOMU EMINE JAHOVIĆ: Javuz i Jaman saznali za MUSTAFINU VERIDBU PREKO TELEVIZIJE, PEVAČICA ZANEMELA OD ŠOKA ZBOG SINOVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Sandal se verio sa Melis Sutšurup, njegovi sinovi saznali za veridbu preko televizije i zanemeli od šoka zbog oca!

IZBIO SKANDAL U DOMU EMINE JAHOVIĆ: Javuz i Jaman saznali za MUSTAFINU VERIDBU PREKO TELEVIZIJE, PEVAČICA ZANEMELA OD ŠOKA ZBOG SINOVA! (FOTO)

Foto: instagram.com/yaemina

Emina Jahović, Mustafa Sandal

Mustafa Sandal sprema se da ponovo stane na ludi kamen i kaže sudbonosno "da" svojoj sada verenici Melis Sutšurup.

Nakon kraha ljubavne priče sa Eminom Jahović turski muzičar očigledno je spreman da ponovo stupi u brak, a njegova atraktivna partnerka ovog puta je dve decenije mlađa Melis Sutšurup sa kojom je uplovio u vezu, o kojoj se već uveliko piše u stranim i domaćim medijima.

Zahvaljujući fotografijama koje je objavila na Instagramu mogao je da se oseti deo atmosfere sa ove intimne ceremonije. Razmenili su prstenje, zajedno presekli tortu i toliko je sve podsetilo na čin venčanja da su se mnogi zapitali da li je to uopšte bila veridba ili nešto više. U svakom slučaju, zgodna Melis je za ovu priliku izabrala crnu haljinu i napisala da je “Mustafa od danas njen verenik”, prenosi Espreso.

Republika

Foto: instagram.com

Mustafa Sandal i Melis Sutšurup

 

Za to vreme Emina je slavila deseti rođendan njihovog mlađeg sina. Kako piše Star, za tatinu veridbu Jaman i Javuz saznali su preko televizije.

- Mustafa se tajno verio u svojoj kući. Kada se sve završilo, fotografije je objavio na društvenim mrežema, što je u Turskoj odjeknulo kao bomba. Sinove nije obavestio o veridbi, pa su za sve saznali preko televizije i ništa im nije bilo jasno. Odmah su počeli da zapitkuju Eminu koja nije znala kako da im objasni da je vest tačna. To ipak otac treba da im saopšti, a ne ona – izjavio je izvor blizak pop zvezdi i dodao:

Republika

Foto: instagram.com

Mustafa Sandal i Melis Sutšurup seku tortu

 

- Emina se mnogo trudi oko sinova, a oni više nisu mali, idu u školu, drugari iz često zapitkuju iz radoznalosti... Koliko god ona nastojala da ih zaštiti, često je nemoćna, jer se Mustafa ponaša nonšalantno, ne razmišljajući o posledicama svojih nesmotrenih postupaka. Emina nije dozvolila da pozovu Mustafu, već im je objasnila da sačekaju da im se sam javi i zvanično im saopšti novosti iz svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading