GOCI BOŽINOVSKOJ GURALI BAKŠIŠ U OBUĆU, IZULI JE PRED GOMILOM: Isplivao ŠOKANTAN SNIMAK pevačice SA PRIVATNOG SLAVLJA, SVI SU U NEVERICI!(VIDEO)

Autor:

Zabava

23.02.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska harala je na privatnim slavljima pre dvadeset godina, a sada je isplivao snimak koji sve dokazuje!

GOCI BOŽINOVSKOJ GURALI BAKŠIŠ U OBUĆU, IZULI JE PRED GOMILOM: Isplivao ŠOKANTAN SNIMAK pevačice SA PRIVATNOG SLAVLJA, SVI SU U NEVERICI!(VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Pevačica Goca Božinovska jedna je od najpoželjnijih pevačica na privatnim slavljima, a bakšiš još je još bolji, tako je isplivao snimak od pre 20 godina koji je sve dokazao.

Za mnoge pevače se danas priča da zgrću veliki bakšiš, a pre 20 godina Goca je na poseban način znala da uzme brdo para.

Na Jutjubu pojavio se snimak koji pokazuje da je Goca svojim velikim hitom ''Okovi'', napravila pravo ludilo na jednom punoletstvu.

Svi gosti su poskalali na noge, a onda je osoblje koje je organizovalo proslavu počelo da kiti pevačicu novčanicama - evrima i hiljadarkama.

Najpre su joj stavljali bakšiš na nedra, a kako je atmosfera postajala sve uzavrelija, gosti opušteniji, Goci su novac kačili i na nakit - minđuše, sat, a potom su novčanice završile i u njenim papučama.

Pevačica se nimalo nije libila, te je u jednom trenutku izula svoju obuću, kako bi novčanica bila stavljena u ležište, a potom istu obula i nastavila da zabavlja goste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading