DRAMA SE NASTAVLJA! Egipćanin podneo PRIJAVU protiv Lee Šekarić, umešale se i VLASTI: POKRENUĆE POSTUPAK ZA VRAĆANJE MOJE ĆERKE!

Autor: A.D.

Zabava

23.02.2022

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se borba Egipćanina za ćerku Sofi, prijavio Leu nadležnim organima.

DRAMA SE NASTAVLJA! Egipćanin podneo PRIJAVU protiv Lee Šekarić, umešale se i VLASTI: POKRENUĆE POSTUPAK ZA VRAĆANJE MOJE ĆERKE!

Foto: printscreen/instagram

Drama koja se odigrava između Lee Šekarić i njenog partnera Sajeda Abubakra (Mado King) se ne smiruje. Naime, Mado je odlučio da se obrati tamošnjim vlastima i pokrene postupak protiv Lee kako bi vratio ćerku Sofi u Egipat.

Republika

Foto: printscreen

Lea Šekarić napustila Egipat

On je za naš portal rekao da je danas dobio poziv od Ambasade Arapske Republike Egipat u Beogradu i otkrio šta su mu rekli:

- Podneće prijavu u policiji da je ukrala moju ćerku i poslaće izveštaj Ministarstvu inostranih poslova u Egiptu kako bi se pokrenuo postupak vraćanja moje ćerke - kaže Sajed i dodaje:

Republika

Foto: Instagram/mado_king.2022

Sajed Abubakr podneo prijavu protiv Lee

- Juče sam imao razgovor sa ljudima iz Ljudskih prava koji su proverili sve u Srbiji, pa će i oni podneti prijavu kako bi mi pomogli. Nadam se da ću uspeti da vratim ćerku kući - zaključio je Sajed Abubakr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading