JEZIVI DETALJI OTMICE BRENINOG SINA LEDE KRV U ŽILAMA! Za ŽIVOG Stefana 2,5 miliona, a za MRTVOG 5.000.000: REKLI SU DA ĆE SLATI DEO PO DEO NJEGOVOG TELA!

Autor:

Zabava

23.02.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena otkrila je detalje Stefanove otmice.

JEZIVI DETALJI OTMICE BRENINOG SINA LEDE KRV U ŽILAMA! Za ŽIVOG Stefana 2,5 miliona, a za MRTVOG 5.000.000: REKLI SU DA ĆE SLATI DEO PO DEO NJEGOVOG TELA!

Foto: printscreen/e stock

2000. godina je za pevačicu Lepu Brenu i njenog supruga Slobodana Bobu Živojinovića bila pravi pakao. Naime, njihovog sina Stefana su kidnapovali i tražili vrtoglavu sumu novca za njegov otkup.

Republika

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY

Stefan Živojinović 2000. godine je otet

Kako se navodilo, a kasnije i sama pevačica potvrdila, kidnaperi su tražili 2,5 miliona tadašnjih maraka za Stefanov otkup. Stefan je tada imao osam godina i otet je 23. novembra 2000. godine ispred kuće na Bežanijskoj kosi. 

Kidnaperi su Breni i Bobi poslali poruku jezivog sadržaja.

- Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave - pisalo je u poruci, a kako pevačica kaže ubrzo je stigla još jedna koja im je sledila krv u žilama.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Brena o najtežem periodu života

- Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina, i to živog za 2.500.000 tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanovog tela… U celom životu nikad mi se nije dogodilo ništa strašnije, niti bolnije. Mislila sam da ću poludeti i da nikada više neću biti normalna osoba. Molila sam Boga da mi sačuva psihu. Molila sam se za sve nas, ali pre svega da moje dete nema psihičke posledice – rekla je ona i dodala da su novac uspeli da skupe i nakon pet dana ponovo vide sina:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Lepa Brena o Stefanovoj otmici

- Ne želim da ulazim u detalje jer je to priča kojoj nema kraja. Kada bih vam sve ispričala, svi bismo plakali i ježili se, ne bismo se osećali dobro. Ta rana je zašivena. Dobro zašivena, neće pući, niti krvariti. Ali ostala je duševna bol u svima nama za koju ne postoji lek. U današnoj medicini možete promeniti srce, koleno, izvaditi tromb, operisati mozak… Ali kada se psiha naruši, veoma je teško vratiti se u normalu – kaže Brena i otkriva na koji način su uspeli da prevaziđu nemili događaj:

- Napunili smo se optimizmom da bismo mogli da preživimo. Shvatili smo da život mora da ima lepe i teške trenutke. Da smo dopustili da nas bol savlada, poludeli bismo. Samo bismo plakali – priča pevačica i dodaje da su nakon svega odlučili da Stefana sklone u Ameriku:

Republika

Foto: youtube.com/Stefan Zivojinovic

Stefan Živojinović se preselio nakon svega u Ameriku

- Promenio je način života čim je otišao u Ameriku da studira. Odlučio je da se bavi umetnošću i počeo je svirati klavir. Sa drugarima je izlazio u klubove, a vodio ih je i u neke lokale u Majamiju gde se svirala naša muzika. Voleo je da se zabavlja i često je znao da se lati mikrofona i otpeva nešto što je u tom trenutku bilo popularno – zaključila je Lepa Brena za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading