RTS IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE POVODOM ODLASKA OLIVERE JOVIĆEVIĆ: Evo u kakvim je odnosima voditeljka sa javnim servisom nakon OTKAZA!

Autor:

Zabava

23.02.2022

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Jovićević napušta RTS nakon 18 godina.

RTS IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE POVODOM ODLASKA OLIVERE JOVIĆEVIĆ: Evo u kakvim je odnosima voditeljka sa javnim servisom nakon OTKAZA!

Foto: printscreen

Olivera Jovićević je rešila nakon 18 godina rada da napusti RTS gde je vodila političku emisijiju "Upitnik", a voditeljka je istakla da sada planira da se bavi TV produkcijom i marketinkom.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Olivera Jovićević, voditeljka

Sada se oglasila i Duška Vučinić, šefica Službe za odnose za javnošću RTS-a koja je kratko prokomentarisala ovu vest.

- Olivera Jovićević se u prijateljskim odnosima oprostila od kuće u kojoj je 18 godina radila. Kako nas je obavestila, svoj dalji rad će nastaviti u oblasti TV produkcije i marketinga. Želimo joj puno uspeha u daljim profesionalnim izazovima. Emisije informativnog programa se rade isključivo u produkciji RTS-a, tako da ni jedna druga opcija nije moguća - stoji u saopštenju, prenosi Blic.

Podsetimo, Olivera ja na svom Instagram nalogu otkrila da se povlači sa malih ekrana nakon 18 godina:

- Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti. Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije - napisala je Olivera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading