PANČETA POKAZALA PARTNERA! Glumica iz serije ''Igra sudbine'' KONAČNO otkrila ko joj je ukrao srce, evo kako ON IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sandra Bugarski pokazala je svog partnera.

PANČETA POKAZALA PARTNERA! Glumica iz serije ''Igra sudbine'' KONAČNO otkrila ko joj je ukrao srce, evo kako ON IZGLEDA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/sandra_bugarski

Glumica Sandra Bugarski je na našoj glumačkoj sceni više od 25 godina, a njeno angažovanje se uglavnom zasnivalo na pozorišnim ulogama, a kako je od 1995. godine stalni član BDP-a značajne uloge ostvarila je u predstavama poput "Tri klase i gospođa Nušić", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Bar sam svoj čovek", "Ćeif", "Delirijum tremens"...

 

 

Publika ju je do sada gledala u serijama "Psi laju, vetar nosi", "Pozorište u kući", "Sumnjiva lica", "Senke nad Balkanom" i mnoge druge, a najveću popularnost je stekla u seriji ''Igra sudbine'', a njen lik Marice Pančetović Pančete nema ko ne voli.

Međutim, o njenom privatnom životu ne govori i pojedinosti su retko kome poznati, ali iako ne govori ona rado deli svakodnevne aktivnosti na svom Instagram profilu gde je pokazala i svog dugogodišnjeg partnera, a njeni pratioci nisu krili oduševljenje, te su se komplimenti samo nizali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading