MILICA PAVLOVIĆ U TEŠKOM STANJU: Pevačica na MUKAMA, otkrila najveće probleme u životu! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović otkrila šta joj predstavlja najveći problem.

MILICA PAVLOVIĆ U TEŠKOM STANJU: Pevačica na MUKAMA, otkrila najveće probleme u životu! (FOTO)

Foto: Republika

Mnogi će se složiti da pevačica Milica Pavlović ima manekensku liniju i da uopšte nema potrebe da drži dijetu. Ipak, pevačica se sa većinom ne bi složila jer smatra da je poslednjih mesec dana ugojila.

Nedavno je sa tetkom bila na zimovanju, pa se malo opustila i prepustila slatkišima zbog čega je, kako kaže, nabacila koji kilogram.

Republika

Foto: Republika

Milica Pavlović

 

- Posvetila sam se i porodici, tetki. Samo sam došla jedan dan i rekla tetki da pakuje kofere i da idemo na planinu. I mi pod rukicu, šetnja, pa sednemo, pa krofnice, pa kuvano vino, pa ovo, pa ono. Uželela sam se toga i prelepo mi je bilo- kaže pevačica za Grand Online i dodaje da se toliko opustila da nije mogla da kontroliše svoj pojačani apetit. Za glavnog krivca optužila je konobara koji joj je konstatno donosio slatkiše.

- Ja lepo uzmem 5, pa se vratim za još jedan i on to vidi i samo dođe i stavi još kolača ispred mene. Tetka, koja je inače zdravstveni radnik, samo me pogleda i kaže 'Milice, šta ti je' , rek'o 'Tetka, ne znam šta mi je, imam apetit, jela bih još'- priča Milica i s osmehom napominje da se sad zbog toga gorko kaje.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović

 

Sve njene objave sa odmora gde "tamani" slatkiše verno je pratila i njena nutricionistkinja, koja ju je odmah po povratku u Beograd bacila na dijetu.

- Juče mi je dala dijetu. Odmah sam joj rekla 'Sad je ovakvo stanje, kad pogledam na dole od svog stomaka vidim samo stopala'. Eto, takvo je stanje trenutno - ističe ona, mada mi primećujemo da nikad bolje nije izgledala. Ipak, odmah nas je demantovala tvrdeći da vide drugi.

- Ne bih se složila. Primećuju i dizajneri koji mi šiju kostime za spotove i nastupe. Definitivno sam dobila blago proširenje - tvrdi Mica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading