GLUMICA PRONAĐENA MRTVA! Istraga je trajala PET DANA i završila se TRAGIČNO!

Autor:

Zabava

19.02.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica pronađena mrtva nakon pet dana potrage.

GLUMICA PRONAĐENA MRTVA! Istraga je trajala PET DANA i završila se TRAGIČNO!

Foto: printscreen/instagram

Američka glumica Lindsi Perlman (43), pronađena je mrtva u Los Anđelesu u petak, nekoliko dana nakon što je njen nestanak prijavlen. Bila je poznata po ulogama u televizijskim serijama Čikago Džastis i Empajer.

- Danas oko 8 sati i 30 minuta policajci u području Holivuda odgovorili su na poziv za istragu smrti u Aveniji Frenklin i Aveniji Nort Siera Bonita. Kancelarija mrtvozornika Los Anđelesa je potvrdila da se radi o Lindi Erin Perlman - navodi se u saopštenju tamošnje policije, a kako CNN prenosi, uzrok smrti nije poznat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vance Smith (@vanceasmith)

 

Njeni prijatelji i porodica su prijavili njen nestanak i zatražili pomoć javnosti u pronalaženju kad se 13. februara nije vratila kući. Poslednji put je viđena u Holivudu, nekoliko kilometara od mesta gde je pronađeno njeno telo, navodi policija.

Njena sestrična Savana Perlman potvrdila je tužnu vest na Twitteru:

- Duboko sam tužna što mogu da izjavim da su pronašli Linsdi, ali bilo je prekasno. Nemam drugih informacija o mestu ili okolnostima.

- Policija je pronašla Lindi. Ona je preminula. Ja sam slomljen - napisao je glumičin suprug Vens Smit u objavi na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vance Smith (@vanceasmith)

 

 

Njene zapažene uloge su i u serijama Chicago Justice, Empire, Selena: The Series, The Ms. Pat Show, Sneaky Pete, American Housewife, Vicious i General Hospital.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading