MILOMIR MARIĆ RASPLAKAO MILIONE! Obelodanio STRAVIČNE detalje borbe za život i otkrio zašto je Vesnin sin i njegov SIN!

Autor:

Zabava

19.02.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milomir Marić otkrio je zašto je Vedran njegov sin i koliko je užasna bila borba za život.

MILOMIR MARIĆ RASPLAKAO MILIONE! Obelodanio STRAVIČNE detalje borbe za život i otkrio zašto je Vesnin sin i njegov SIN!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ljubavna priča Milomira Marića i Vesne Radusinović je sve samo ne obična, a počela je tako što je Marić primetio da ima lepog sina, na šta ga je Vesna upitala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?".

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milomir Marić i Vesna Radusinović u braku

Iako nisu dobili zajedničko dete, Vedran Tuzlić je sin Milomira Marića. Naime, iako mu nijebiološki otac, Vedran je odrastao u njegovom domu, a Vesna je jednom prilikom rekla da je uz njegovo vaspitanje vremenom razvio brojne sličnosti sa Marićem.

 

 

- Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: "Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma". I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je - rekla je jednom prilikom Vesna za "Hello!".

Marić je tokom gostovanja u emisiji "Šta sam tebi, ko sam sebi" otkrio da je u periodu njegove operacije srca, Vedran bio uz njega danonoćno, a o Vedrana je konstantno nazivao ''moj sin''.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milomir Marić o Vedranu

- To je bio prvi put gde si na ivici života i smrti. Ugradnja prvog stenta je trajala satima. Moj sin je stajao ispred sale, lekari su gledali u pod, on je mislio da sam gotov. Nisu mogli da mi povežu krvne sudove, bila je užasna situacija, ali sam uspeo da preživim - otkrio je Milomir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading